A 4iG a teljes IT életciklushoz biztosít megoldást és teremt értéket.

Befektetői hírek Részvényárfolyam

Befektetői hírek

4iG
A 4IG RÉSZVÉNYEI A BÉT PRÉMIUM KATEGÓRIÁBAN

A 4IG RÉSZVÉNYEI A BÉT PRÉMIUM KATEGÓRIÁBAN

A 4iG Nyrt. törzsrészvényei prémium kategóriába kerültek a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) 2019. június 19. napjával. A legmagasabb osztályba csak a legszigorúbb kritériumoknak és szabályoknak megfelelő tőzsdei cégek részvényei kerülhetnek, ami tovább erősíti a részvényesek, illetve intézményi befektetőik bizalmát.

„A prémium kategória azért is fontos a 4iG számára, mert további lendületet ad üzleti céljaink eléréséhez, ahhoz, hogy rövid időn belül a hazai IT-szektor piacvezető cégcsoportjává váljunk” – hangsúlyozta Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója, aki beszédében köszönetet mondott munkatársainak, a vállalat befektetőinek és üzleti partnereinek, továbbá a cég stratégiai céljaként fogalmazta meg, hogy Magyarország mellett a régióban is szakmai hírnevet szerezzen magának a vállalat.

Digitalizáció,
iparági megoldások

Számos iparágban bizonyítottuk már,
hogy az IT rendszereken túlmutató megközelítésünk támogatja ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében.
Szemléletünk az azonnal bevezethető rendszerek mellett hosszú távú, közös innovációra épülő partnerségre is kiterjed.

bővebben

Menedzselt
szolgáltatások

Havidíjas, kiszervezett IT és IT biztonsági szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel áthidaljuk a fokozódó szakemberhiányt, miközben a fejlődés lépéskényszere miatti kockázatokat is csökkentjük. Így rendszereinek rendelkezésre állása, ezáltal felhasználóinak hatékonysága is megnövekszik.

bővebben

Egyedi megoldások

Nagyvállalatok és állami szervezetek számára számos sikeres egyedi rendszert fejlesztet­tünk. Immáron szélesebb ügyfélkör számára is kínálunk fejlesztői, tanácsadási és projekt­menedzs­ment szakértelmet, kritikus rendszerekhez és adatvagyon gazdálko­dás­hoz egyaránt.

bővebben

IT Infrastruktúra

Az elégedett üzleti felhasználók kényelmes digitális munkakörnyezetétől a komplex adatközponti (akár on-demand) kapacitáson át, egészen a multi-cloud rendszerekig tervezünk, építünk és üzemeltetünk IT infrastruktúrákat.
 

bővebben

Szakmai hírek

IT Biztonsági hírek – átverések, sérülékenységek, ransomware támadások

Aktuális válogatásunkból tájékozódhat, mennyire sokrétű fenyegetéseknek van kitéve minden vállalati hálózat és adatvagyon.

2019. június 04.

+ bővebben

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megjelent a Zabbix nyílt forráskódú monitoring rendszerének 4.2-es verziója, amely több hibajavítást, illetve új funkciókat tartogat, nagyobb teljesítményével még nagyobb szervezetek távfelügyeleti igényeinek is megfelelve. A 4.0 Long TermsSupport verzió után ez a frissítés is fontos újdonságokat hozott.

2019. június 04.

+ bővebben