A 4iG a teljes IT életciklushoz biztosít megoldást és teremt értéket.

Befektetői hírek Részvényárfolyam

Befektetői hírek

4iG
A 4IG RÉSZVÉNYEI A BÉT PRÉMIUM KATEGÓRIÁBAN

A 4IG RÉSZVÉNYEI A BÉT PRÉMIUM KATEGÓRIÁBAN

A 4iG Nyrt. törzsrészvényei prémium kategóriába kerültek a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) 2019. június 19. napjával. A legmagasabb osztályba csak a legszigorúbb kritériumoknak és szabályoknak megfelelő tőzsdei cégek részvényei kerülhetnek, ami tovább erősíti a részvényesek, illetve intézményi befektetőik bizalmát.

„A prémium kategória azért is fontos a 4iG számára, mert további lendületet ad üzleti céljaink eléréséhez, ahhoz, hogy rövid időn belül a hazai IT-szektor piacvezető cégcsoportjává váljunk” – hangsúlyozta Jászai Gellért, a 4iG elnök-vezérigazgatója, aki beszédében köszönetet mondott munkatársainak, a vállalat befektetőinek és üzleti partnereinek, továbbá a cég stratégiai céljaként fogalmazta meg, hogy Magyarország mellett a régióban is szakmai hírnevet szerezzen magának a vállalat.

Digitalizáció,
iparági megoldások

Számos iparágban bizonyítottuk már,
hogy az IT rendszereken túlmutató megközelítésünk támogatja ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében.
Szemléletünk az azonnal bevezethető rendszerek mellett hosszú távú, közös innovációra épülő partnerségre is kiterjed.

bővebben

Menedzselt
szolgáltatások

Havidíjas, kiszervezett IT és IT biztonsági szolgáltatásainkkal és eszközeinkkel áthidaljuk a fokozódó szakemberhiányt, miközben a fejlődés lépéskényszere miatti kockázatokat is csökkentjük. Így rendszereinek rendelkezésre állása, ezáltal felhasználóinak hatékonysága is megnövekszik.

bővebben

Egyedi megoldások

Nagyvállalatok és állami szervezetek számára számos sikeres egyedi rendszert fejlesztet­tünk. Immáron szélesebb ügyfélkör számára is kínálunk fejlesztői, tanácsadási és projekt­menedzs­ment szakértelmet, kritikus rendszerekhez és adatvagyon gazdálko­dás­hoz egyaránt.

bővebben

IT Infrastruktúra

Az elégedett üzleti felhasználók kényelmes digitális munkakörnyezetétől a komplex adatközponti (akár on-demand) kapacitáson át, egészen a multi-cloud rendszerekig tervezünk, építünk és üzemeltetünk IT infrastruktúrákat.
 

bővebben

Szakmai hírek

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az innovációs és technológiai miniszter által kezdeményezett Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) célja, hogy hazánk a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön…

2020. február 10.

+ bővebben

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

Új leányvállalattal és üzletággal bővül a 4iG Nyrt. Az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelentett be, hogy megvásárolta az Enterprise Group SAP tanácsadó cégét, a Veritas Consulting. Kft-t. A vállalatfelvásárlással a 4iG az integrált vállalatirányítási…

2019. szeptember 10.

+ bővebben