Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokMegoldások

MEGOLDÁSAINK

A 4iG Nyrt. korábbi működése és az elmúlt évek során beolvadt és jelenlegi leányvállalatainak igen szerteágazó szakmai tevékenysége alapozta meg aktuális, egységes portfóliónkat, így a hazai gazdaság digitális dimenzióváltását saját tudás- és kompetencia-központból tudjuk kiszolgálni az alábbi területeken.

DIGITALIZÁCIÓ - IPARÁGI MEGOLDÁSOK

Számos iparágban bizonyítottuk már, hogy az IT rendszereken túlmutató megközelítésünk jelentősen segíti ügyeleinket üzleti céljaik elérésében. Szemléletünk az azonnal bevezethető rendszerek (termékeink) mellett a hosszú távú, közös innovációra épülő partnerségre is kiterjed.

GYÁRTÁS, IPAR

Az ipari digitalizáció következő szintjének támogatása, az Ipar 4.0 megoldások széles köre.

Bővebben

PÉNZÜGYI SZEKTOR

Hagyományos és FinTech szemléletű rendszerek, felügyeleti szabályozás.

Bővebben

KÖZLEKEDÉS, LOGISZTIKA

Integrált szakmai rendszerek tömegközlekedési és szállítmányozási vállalatoknak.

Bővebben

GYÓGYSZERIPAR

Kényes gyártási környezetek technológiai minőségbiztosítása.

Bővebben

KÖZIGAZGATÁS

Papírmentes folyamatok az ügyiratkezelés és pályázatkezelés modernizációjával.

Bővebben

OKTATÁS

A magyar köz- és felsőoktatás digitalizációját segítő eszközök és tananyagok.

Bővebben

PROPTECH INGATLANKEZELÉS

Digitális ikerpárok létrehozása, a hatékony épületüzemeltetés új alapjai.

Bővebben

4iOP TERMÉK- ÉS MEGOLDÁSCSALÁD

Ipari digitalizációs platform, amely a gyártás minden szintjére kínál megoldásokat.

Bővebben

AGRÁRIUM, ÉLELMISZERIPAR

Technológia és módszertan a hazai termelő- és feldolgozóipar versenyképességének növeléséhez.

Bővebben

KÖZMŰ, ENERGETIKA

Hagyományos és megújuló forrásokra épülő energiaszolgáltatások technológiai támogatása.

Bővebben

EGÉSZSÉGÜGY

A hazai egészségügy digitalizációja, az orvoslás új digitális kereteinek kialakítása.

Bővebben

NONPROFIT, CIVIL, JÓTÉKONYSÁG

A rászorulókat, krízishelyzetben lévőket támogató szervezetek munkaszervezésének, működési hatékonyságának testre szabott biztosítása.

Bővebben

ÉPÍTÉSZET, GÉPÉSZET

3D felmérés és modellezés, a fizikai-digitális terek összekötése.

Bővebben

DIGITALIZÁCIÓ - IPARÁGFÜGGETLEN MEGOLDÁSOK

MENEDZSELT
IT SZOLGÁLTATÁSOK

⁣Kiszervezett üzemeltetési és támogatási szolgáltatások, közép- és nagyvállalati, államigazgatási igényekre, 7x24 órás, helyszíni és távoli erőforrásokkal.

NAGYVÁLLALATI IT ÜZEMELTETÉS

Kiszervezett üzemeltetési és támogatási szolgáltatások, közép- és nagyvállalati, államigazgatási igényekre, 7x24 órás, helyszíni és távoli erőforrásokkal.

Bővebben

KÖZÉPVÁLLALATI IT ÜZEMELTETÉS

Stabil alapok: adatközponti, hálózati, felhős és kliens rendszerek, ahol a tradicionális és a következő generációs technológiai megoldásokat egyaránt alkalmazzuk. Tervezéstől a megvalósításig - önmagában vagy komplex projektek keretei között.

Bővebben

MENEDZSELT TŰZFAL, UTM VPN SZOLGÁLTATÁS

A Firewall as a Service (FWaaS) szemléletű internet határvédelmi szolgáltatás egy új, forradalmi módszer a tűzfalszolgáltatás és hálózatbiztonság területén. Egy olyan új generációs szolgáltatás, mely az egész szervezetet egy logikus globális tűzfalhoz kapcsolja, egységes alkalmazás-tudatos biztonsági szabályzattal.

Bővebben

HAVIDÍJAS PC FLOTTAMENEDZSMENT

A 4iG DaaS (Device-as-a-Service) konstrukciója egyszerű, kiszámítható és fix havidíjas szolgáltatásban kombinálja a megfelelő eszközöket és a hozzájuk szükséges szakértői támogatást előzetes beszerzési költségek nélkül, a vállalat igényeit rugalmasan követve.

Bővebben

BCP-DR SZOLGÁLTATÁSOK

A 4iG a piacon elérhető, már bizonyított technológiákat alkalmazza a BCP-DR (üzletmenet-folytonosság és katasztrófa-helyreállítás) szolgáltatásokat tartalmazó projektjei megvalósítása során, az innovatív újdonságok megfelelő kombinációjával.

Bővebben

CLOUD BACKUP SOLUTION

A 4iG aranyfokozatú VEEAM partnerként, VEEAM felhős adatmentési technológiával, független tárhelyre menti adatait. Teljes körű támogatást és üzemeltetést biztosítunk akár 7x24 órában.

Bővebben

MEGOLDÁSFEJLESZTÉS, ÜZLETI RENDSZEREK

⁣Komplex projektek, front- és backend szoftverfejlesztés, vállalatirányítási rendszerek, üzleti adatelemzés.

ADATALAPÚ FELSŐVEZETŐI ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Az adatvagyon minden szervezet legfontosabb értékei közé tartozik, a digitalizáció miatt ez még hangsúlyosabbá vált. Így az adatok megfelelő begyűjtése, tárolása, elemzése és végrehajtható üzleti döntéseket megalapozó információvá alakítása minden vezető számára kiemelt fontosságú feladat.

Bővebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

A korszerű vállalatirányítási rendszer célja, hogy támogassa az adott szervezet rugalmas, gyors és hatékony alkalmazkodását az aktuális, kihívásokkal teli üzleti környezethez. Ehhez nyújthat nagy segítséget a megfelelően alkalmazott SAP információtechnológiai megoldás, amihez a Veritas Consulting kompetenciáit nyújtja a 4iG csoport.

Bővebben

SZOFTVERFEJLESZTÉS, INTEGRÁCIÓ

Ügyfelei igényeit maximálisan szem előtt tartva, szerteágazó fejlesztési tapasztalatai és az iparág legjobb gyakorlatai alapján alakítja ki a 4iG azt az alkalmazást vagy összetett információs rendszert, mely képes lekövetni az ügyfél által kívánt munkafolyamatokat.

Bővebben

DOTO KERETRENDSZER

A 4iG low-code, no-code szoftverplatformjának segítségével létrehozott alkalmazások az ügyfelek saját kihívásait hivatottak megoldani az egyedi folyamataik és igényeik alapján teljes körű, testre szabott megoldások biztosításával.

Bővebben

IT INFRASTRUKTÚRA, RENDSZERINTEGRÁCIÓ

⁣Stabil alapok: adatközponti, hálózati, felhős és kliens rendszerek, ahol a tradicionális és a következő generációs technológiai megoldásokat egyaránt alkalmazzuk. Tervezéstől a megvalósításig - önmagában vagy komplex projektek keretében.

ADATKÖZPONTI RENDSZEREK

Hardver, szoftver és felhőplatform a kritikus rendszerek futtatásához. Hiperkonvergens (HCI) és capacity-on-demand (CoD) megoldások, virtualizációs és konténerizációs támogatással. Nagysebességű és költséghatékony tárolórendszerek. Rendszerfelügyeleti megoldások a kapacitás- és teljesítmény optimalizáláshoz.

Bővebben

HIBRID ÉS MULTI-CLOUD

Felhős migráció, költségkontroll és integráció: privát, hibrid és multi-cloud megközelítéssel. Felhő alapú infrastruktúrák kialakítása, üzemeltetése, hibrid IT biztosítása ügyfeleink számára.

Bővebben

KLIENS ÉS FELHASZNÁLÓ

Minden, ami a modern digitális munkakörnyezethez szükséges - a teljes életciklusra vonatkozóan. Megbízható és modern kliens eszközök (notebook, PC, monitor, periféria, tablet, 2-in-1 hibridek). Tömeges klienskezelés: image készítés, terítés, frissítés és karbantartási életciklusok. Alternatív klienskörnyezetek: VDI (Virtual Desktop Infrastructure), cloud desktop és RDS (Remote Desktop Services) rendszerek. Felhasználói profilkezelést, azonosítást támogató IDM (Identity Management) megoldások.

Bővebben

INTERNET OF THINGS (IoT)

Nagy számosságú szenzorra épülő adatgyűjtő és elemző rendszerek tervezése és üzemeltetése, akár szolgáltatás formájában is, az adatközponttól, felhőtől a végponti eszközökig. Speciális adatközponti rack-felügyeleti megoldás széles szenzorválasztékkal.

Bővebben

HARDVER SZERVIZKÖZPONT

Kliens és adatközponti hardverek gyártói garanciális és garancián túli szervizszolgáltatásai. Garancia szint növelése és időbeli kiterjesztése. Nyomtatóüzemeltetés. Központosított szervizszolgáltatás vállalati ügyfeleknek logisztikai támogatással.

Bővebben

FEJLESZTÉSI INFRASTRUKTÚRA

A hagyományos módon izolált fejlesztési és éles futtatási környezetek manuális üzemeltetése nem képes lépést tartani a digitalizációs üzleti elvárásokkal. A fejlesztési életciklus felgyorsulásával egyszerre szükséges automatizálni, költséget csökkenteni és biztonsági kereteket betartatni. Földi vagy felhős környezetekben hasonló architekturális elemekből építhető fel a fejlesztők számára optimalizált, önkiszolgáló, mégis standard kereteket nyújtó rugalmas infrastruktúra.

Bővebben

HÁLÓZATI INFRASTRUKTÚRA

Adatközponti, irodai és ipari környezetek vezetékes és vezetéknélküli hálózatai. LAN, WAN, SDWAN, biztonságos vállalati WiFI, IoT platformok bekötésével. Hálózatfelügyeleti rendszerek, forgalom- és anomáliaelemzés.

Bővebben

AI/ML VIRTUÁLIS INFRASTRUKTÚRA

A VMware vSphere Bitfusion megoldása lehetővé teszi a GPU alapú gyorsítás hatékony felhasználását virtualizált környezetben.

Bővebben

KIBERBIZTONSÁG

⁣Aktív megelőzés és utólagos beavatkozás: a tanácsadástól a 7x24 felügyeleten át,⁣ a technológia integrációján keresztül a fejlesztői, alkalmazásbeli kódbiztonságig.

INFORMÁCIÓBIZTONSÁGI TANÁCSADÁS

A 4iG tanácsadói segítenek felmérni, frissíteni vagy akár létrehozni ügyfeleink adatkezelési szabályait, információbiztonsági stratégiáját, szabályzatait, katasztrófa-elhárítási (DRP) és üzletfolytonossági terveit (BCP). Kockázat-elemzésünkkel optimális üzleti folyamatok és rendszerfejlesztési stratégiák valósíthatók meg.

Bővebben

FELÜGYELET ÉS MENEDZSELT SZOLGÁLTATÁSOK

Logelemzés, incidenskezelés, sérülékenység-menedzsment: SOC (Security Operations Center) szolgáltatás akár 7x24 órában. Menedzselt védelmi rendszerek: végpontvédelem, e-mail szűrés, határvédelem. Biztonságtudatossági oktatások, elemzések.

Bővebben

KIBERBIZTONSÁGI TECHNOLÓGIAI INTEGRÁCIÓ

A 4iG módszertana szerint az integrációs megbízásoknál értelmezzük a vonatkozó szabályzatokat és a kockázatelemzést, majd megvizsgáljuk az infrastruktúra, az alkalmazások és az adatok biztonsági igényeit.
A 4iG így a kiberbiztonsági technológiai integrációt a tervezéstől a bevezetés utáni folyamatos támogatásig és frissítésig képes megvalósítani, függetlenül attól, hogy a folyamatos felügyeletet és üzemeltetést az ügyfél, harmadik fél vagy a 4iG végzi majd.

Bővebben

ALKALMAZÁSBIZTONSÁG

Az alkalmazásbiztonság nem cél vagy eszköz, hanem egy folyamat. A 4iG módszertana és szemlélete: Secure by Design. Biztonságos fejlesztési módszertan, kódbiztonság és audit, forráskód elemzés.

Bővebben