Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

4iG Karrier

A TE KARRIERED, A MI SIKERÜNK

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL
4iG Karrier

EGYÜTT MINDEN LEHETSÉGES

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL
4iG Karrier

A TE KARRIERED, A MI SIKERÜNK

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL

MIÉRT A 4iG?

30 ÉVES MÚLT AZ IT-ban - DINAMIKUS FEJLŐDÉS

Mi, a 4iG-nél szeretjük a komplex feladatokat és az elégedett ügyfeleket, ezért célunk az, hogy megrendelőink számára teljeskörű IT megoldásokat kínáljunk és Magyarország első számú IT integrátorává váljunk. IT rendszereket építünk, üzemeltetünk, szoftvert fejlesztünk, hardware-t szállítunk, kibertechnológiával és 3D megoldásokkal is foglalkozunk. Hiszünk abban, hogy céljaink eléréséhez az összetartó és jól képzett csapatunk munkája elengedhetetlen. Ha Te is úgy érzed, hogy szívesen része lennél egy jó csapatnak, foglalkoztatnak a nagyvállalati lehetőségek és a stabil keretekben megvalósítható innovatív megoldások, mindenképp nálunk a helyed!

4iG Gyakornoki program ikon
GYAKORNOKI PROGRAM

Célunk a fiatal tehetségek megszólítása szakmai tudásuk elmélyítése.

bővebben
4iG Karrier juttatás ikon
JUTTATÁSI CSOMAGOK

Folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk juttatási csomagjainkat.

bővebben
4iG Karrier közösség ikon
4iG KÖZÖSSÉG

A 4iG munkatársainak fontos a társadalmi szerepvállalás és az esélyegyenlőség.

bővebben
4iG Karrier képzés ikon
KÉPZÉS

A 4iG munkatársainak folyamatos képzési lehetőséget nyújtunk.

bővebben

800 MÉRNÖK A MŰSZAKI CSAPATUNKBAN

Növekedésünk központi irányai az Ipar 4.0, AI, ML, FinTech megoldások, robotika, ipari automatizáció, kiberbiztonság és a Blockchain. Termékstratégiánk céljainak központjában a saját fejlesztésű megoldások létrehozása áll. A 4iG innovatív vállalatként törekszik arra, hogy tevékenyen részt vegyen az új technológiák alkalmazásában pl. űrtechnológia. A 4iG Műszaki csapatában dolgozó kollégák napi munkájuk során részt vesznek új rendszerek és eszközök megalkotásában hozzájárulva így a hatékonyság növeléséhez és az ügyfelek közvetlen kényelméhez.A vonzó szakmai munkakörnyezet, mely a 4iG eddigi tevékenysége által megteremtett szakmai színvonal, az ügyfeleivel és gyártóival kialakított együttműködés eredménye. Ez biztos hátteret nyújt a műszaki csapatban dolgozóknak.

100 ÚJ SZERZŐDÉS  ÉVENTE

Kereskedőink iparág-specifikusan dolgoznak, így koncentráltan tudnak foglalkozni az azonos iparági területen működő cégekkel. Az egyes szekciók vertikálisan, többek között iparra, közműre, banki, pénzügyi, államigazgatási, kereskedelmi és szolgálatató területekre tagozódnak. Szakértékesítőink iparág-specifikus tudás birtokában segítik kereskedőinket és mérnökeinket, mellyel értéket teremtünk ügyfeleink számára. Az egyes igazgatóságokban az igazgatók mellett dolgoznak a senior, medior, junior és az adminisztratív kollégák, az asszisztencia pedig segítségükre van a különböző back office, beszerzés, logisztika és egyéb területek adminisztrációjában, vagy akár az ajánlatok készítésében is. Nemcsak az értékesítő csapatnál, de az egész cégcsoportnál az emberi tudásra építünk, szerintünk ez a legnagyobb értékünk.

Gothárdi Ibolya
Gothárdi Ibolya
HR igazgató

4iG + TE = SIKERES JÖVŐ!

A 4iG Nyrt. számára elsődleges cél, hogy magasan képzett szakembereinkkel, IT szolgáltatásaink teljes portfóliójával és innovatív megoldásainkkal a legjobb szolgáltatást adjuk ügyfeleinknek, valamint a legjobb lehetőségeket biztosítsuk munkatársainknak és közösségünknek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a cégcsoport számára a munkaerőpiac legjobb szaktudásával, a legszélesebb körű tapasztalattal rendelkező szakembereit nyerjük meg és nekik igazi szakmai kihívást jelentő projektekben való részvételt biztosítsunk. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden munkavállalónk tudása legjavát adva, kreativitásával és innovatív fejlesztési javaslataival járulhasson hozzá közös céljaink eléréséhez. Díjazzuk az egyéniségeket, ugyanakkor hiszünk abban, hogy mindennek az alapja a jó csapat, hiszen munkavállalóink is igazolják, hogy értéket jelent az ügyfélért és egymásért együtt dolgozni.

KOLLÉGÁINK MONDTÁK

Csepregi Ádám
CSEPREGI ÁDÁM

programmenedzser

A kollégákhoz bármikor nyugodtan fordulhatok szakmai tanácsért, támogatásért, de baráti beszélgetésekre is nyi...

bővebben
Gyebnár Tímea
GYEBNÁR TÍMEA

automatizációs szakértő

Lehetőséget kaptam a fejlődésre, megújulásra, több munkakörben is bizonyíthattam.

bővebben
Hugyik Henrietta
HUGYIK HENRIETTA

szoftvertesztelő

Főállású szoftvertesztelőként dolgozom a 4iG szegedi irodájában, előtte pedig...

bővebben
Regyep György
REGYEP GYÖRGY

IT biztonsági szakértő

Egyetemi mérnök gyakornokként kezdtem itt a karrieremet, jelenleg IT biztonsági szakértőként dolgozok.

bővebben
Soós Anikó
SOÓS ANIKÓ

Tender Iroda vezető

A 4iG támogatásával rendszeresen részt veszünk közbeszerzési vonatkozású képzéseken, konferenciákon.

bővebben

A 4iG irodái

A budapesti központi irodánkon túl Székesfehérváron, Debrecenben és Szegeden működő irodáinkba is várjuk új kollégáink jelentkezését.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK