Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Karrier

A TE KARRIERED, A MI SIKERÜNK

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL
4iG Karrier

EGYÜTT MINDEN LEHETSÉGES

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL
4iG Karrier

A TE KARRIERED, A MI SIKERÜNK

ÁLLÁSAJÁNLATAINKCÉGÜNKRŐL

MIÉRT A 4iG?

30 ÉVES MÚLT AZ IT-ban - DINAMIKUS FEJLŐDÉS

Mi, a 4iG-nél szeretjük a komplex feladatokat és az elégedett ügyfeleket, ezért célunk az, hogy megrendelőink számára teljeskörű IT megoldásokat kínáljunk és Magyarország első számú IT integrátorává váljunk. IT rendszereket építünk, üzemeltetünk, szoftvert fejlesztünk, hardware-t szállítunk, kibertechnológiával és 3D megoldásokkal is foglalkozunk. Hiszünk abban, hogy céljaink eléréséhez az összetartó és jól képzett csapatunk munkája elengedhetetlen. Ha Te is úgy érzed, hogy szívesen része lennél egy jó csapatnak, foglalkoztatnak a nagyvállalati lehetőségek és a stabil keretekben megvalósítható innovatív megoldások, mindenképp nálunk a helyed!

800 MÉRNÖK A MŰSZAKI CSAPATUNKBAN

Növekedésünk központi irányai az Ipar 4.0, AI, ML, FinTech megoldások, robotika, ipari automatizáció, kiberbiztonság és a Blockchain. Termékstratégiánk céljainak központjában a saját fejlesztésű megoldások létrehozása áll. A 4iG innovatív vállalatként törekszik arra, hogy tevékenyen részt vegyen az új technológiák alkalmazásában pl. űrtechnológia. A 4iG Műszaki csapatában dolgozó kollégák napi munkájuk során részt vesznek új rendszerek és eszközök megalkotásában hozzájárulva így a hatékonyság növeléséhez és az ügyfelek közvetlen kényelméhez.A vonzó szakmai munkakörnyezet, mely a 4iG eddigi tevékenysége által megteremtett szakmai színvonal, az ügyfeleivel és gyártóival kialakított együttműködés eredménye. Ez biztos hátteret nyújt a műszaki csapatban dolgozóknak.

100 ÚJ SZERZŐDÉS  ÉVENTE

Kereskedőink iparág-specifikusan dolgoznak, így koncentráltan tudnak foglalkozni az azonos iparági területen működő cégekkel. Az egyes szekciók vertikálisan, többek között iparra, közműre, banki, pénzügyi, államigazgatási, kereskedelmi és szolgálatató területekre tagozódnak. Szakértékesítőink iparág-specifikus tudás birtokában segítik kereskedőinket és mérnökeinket, mellyel értéket teremtünk ügyfeleink számára. Az egyes igazgatóságokban az igazgatók mellett dolgoznak a senior, medior, junior és az adminisztratív kollégák, az asszisztencia pedig segítségükre van a különböző back office, beszerzés, logisztika és egyéb területek adminisztrációjában, vagy akár az ajánlatok készítésében is. Nemcsak az értékesítő csapatnál, de az egész cégcsoportnál az emberi tudásra építünk, szerintünk ez a legnagyobb értékünk.

Gothárdi Ibolya
Gothárdi Ibolya
HR igazgató

4iG + TE = SIKERES JÖVŐ!

A 4iG Nyrt. számára elsődleges cél, hogy magasan képzett szakembereinkkel, IT szolgáltatásaink teljes portfóliójával és innovatív megoldásainkkal a legjobb szolgáltatást adjuk ügyfeleinknek, valamint a legjobb lehetőségeket biztosítsuk munkatársainknak és közösségünknek. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a cégcsoport számára a munkaerőpiac legjobb szaktudásával, a legszélesebb körű tapasztalattal rendelkező szakembereit nyerjük meg és nekik igazi szakmai kihívást jelentő projektekben való részvételt biztosítsunk. Emellett kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy minden munkavállalónk tudása legjavát adva, kreativitásával és innovatív fejlesztési javaslataival járulhasson hozzá közös céljaink eléréséhez. Díjazzuk az egyéniségeket, ugyanakkor hiszünk abban, hogy mindennek az alapja a jó csapat, hiszen munkavállalóink is igazolják, hogy értéket jelent az ügyfélért és egymásért együtt dolgozni.

A 4iG irodái

A budapesti központi irodánkon túl Székesfehérváron, Debrecenben és Szegeden működő irodáinkba is várjuk új kollégáink jelentkezését.

ÁLLÁSAJÁNLATAINK