Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

MegoldásokMegoldásfejlesztés

MEGOLDÁSFEJLESZTÉS, ÜZLETI RENDSZEREK

Gyors digitális alkalmazkodás egy folyamatosan változó környezetben

A 4iG cégcsoportban egyaránt található szakértelem egyedi szoftverfejlesztéshez, low-code/no-code keretrendszerhez és SAP ERP bevezetéséhez. A felsővezetőket adatalapú döntéstámogató rendszerekkel segítjük.

Az egyik legtöbbször megfogalmazott üzleti igény, hogy minden rendszer, amely a vállalat számára kritikus folyamatokat szolgál ki, megbízhatóan és kiszámíthatóan, rövid válaszidővel működjön, miközben egyszerűen módosítható is legyen a gyorsan változó követelmények alapján. Ilyen rendszerek között egyaránt megtalálhatók általános iparágfüggetlen, vagy speciális iparág-specifikus üzleti igényeket lefedő rendszerek, a vállalatirányítási és vezetői információs rendszerek, illetve ezek integrációját biztosító egyéb összekötő megoldások. Dobozos megoldások testre szabása és egyedi szoftverek, alkalmazások kialakítása egyaránt szükséges lehet.

Az elmúlt időszakban hangsúlyosan felmerülő üzleti igény, hogy a pandémiás helyzet kényszerdigitalizációs nyomására gyors és rugalmas választ lehessen adni. Ez a helyzet a csoportmunka és távmunka platformok megfelelő (újra) bevezetésének fontosságát is megnövelte, és felgyorsította.

Ezen kihívások megválaszolására megoldásszállítóként a 4iG komplex szemléletmóddal rendelkezik, amely lefedi ügyfeleink üzleti informatikai igényeinek teljes körét. Segítségünkkel mind üzleti, mind államigazgatási ügyfeleink képesek saját digitalizációs törekvéseiket megvalósítani: a kritikus feladatokat kiszolgáló rendszerek összetett fejlesztési-integrációs és bevezetési projektek keretében.

A 4iG cégcsoportban egyaránt található szakértelem egyedi szoftverfejlesztéshez, keretrendszer alapú low-code/no-code eszközünkhöz (DOTO Systems Zrt.), de vállaljuk SAP ERP rendszerek bevezetését és felsővezetők számára nélkülözhetetlen adatközpontú üzleti rendszerek kialakítását is (Veritas Consulting Zrt.).

KIK VAGYUNK? A FEJLESZTŐI ÉS TESZTELŐI CSAPAT BEMUTATÁSA

A 4iG csoport mintegy 300+ fős fejlesztési kompetenciájával lefedi a teljes fejlesztési-, adattárház- és üzleti intelligencia rendszer bevezetés életciklusát.

 • rendszertervezés, tanácsadás, folyamatszervezés,
 • tervezés, szoftverfejlesztés,
 • tesztelés,
 • projektvezetés,
 • 7x24 támogatás, kiszervezett üzemeltetés.

ALKALMAZÁS ÉLETCIKLUS ÉS BIZTONSÁG - A FEJLESZTÉSEN TÚL IS

A 4iG cégcsoport további erőssége, hogy ezen egyedi megoldások, illetve fejlesztések alá stabil infrastruktúrát, kiszervezett üzemeltetést, átfogó kiberbiztonsági védelmet is egyaránt tud nyújtani. A biztonságot a tervezéstől a fejlesztésen át az implementáción át végig követik szakembereink, melynek köszönhetően a biztonságtudatosság a legbelső kódrétegtől egészen a külső védelmi rendszer kialakításáig testre szabottan történik.

4iG digitális szolgáltatások piramis

MEGOLDÁSI TERÜLETEINK

SZOFTVERFEJLESZTÉS, INTEGRÁCIÓ

A 4iG fejlesztői csapata vállalja az üzletileg kritikus alkalmazások fejlesztését: frontend, backend rendszerek és integrációjuk, PM és minőségbiztosítás.

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

A korszerű vállalatirányítási rendszerek célja, hogy támogassák az adott szervezet rugalmas, gyors és hatékony alkalmazkodását az aktuális üzleti környezethez.

ADATALAPÚ FELSŐVEZETŐI ÜZLETI MEGOLDÁSOK

Az adatok megfelelő begyűjtése, tárolása, elemzése és a döntéseket megalapozó információk kinyerése minden vezető számára kiemelt fontosságú feladat.

LOW-CODE, NO-CODE SZOFTVERPLATFORM
(DOTO KERETRENDSZER)

A DOTO Keretrendszer segítségével létrehozott alkalmazások célja ügyfeleink egyedi folyamatainak és igényeinek hatékony digitális megvalósítása.