Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

KÖZMŰ, ENERGETIKA

Az informatika és a digitalizáció a közmű és az energetikai szektor fejlesztéseinek legfontosabb építőköve

Az energiaszektor szereplői a folyamatosan fejlődő információtechnológia által kínált termékek és szolgáltatások széles körére támaszkodnak.

Az energia rendelkezésre állása civilizációnk fenntartásának egyik alapköve. A megfelelő energiaellátás az emberi élet minden területén elengedhetetlen, beszéljünk akár a gazdaságról, az oktatásról, az egészségügyről, vagy akár a kikapcsolódásról. Az energia előállítása és szétosztása már több évtizede működő tevékenység, ebben az iparágban a mindennapi tevékenység és együttműködések részeként összetett műszaki és informatikai eszköztárat használnak. Az informatika és a digitalizáció ilyen módon nem csak az energetikai szektor egyik fontos kiszolgálója, hanem az energetikai verseny és az eredményes működés egyik fő faktora is.

Az energiaszektor szereplői a folyamatosan fejlődő információtechnológia által kínált termékek és szolgáltatások széles körére támaszkodnak. Maga az energetika, mint iparág szintén sohasem látott sebességgel növekszik és fejlődik, így az energetikai piac szereplői számára egyre nagyobb jelentőséggel bír, hogy a digitalizáció útján milyen partnerekre és információkra támaszkodhat.

Közmű és energiaszektorra épülő iparági megoldásunk:

  • mobil munkakörnyezet terepi karbantartók részére.

MIÉRT A 4iG?

A 4iG Nyrt., mint hazai és regionális rendszerintegrátor szakmai kompetenciáit, piaci ismereteit és méretét tekintve ideális partner az energetikai szektor bármely szereplője számára. A társaság széles portfóliójából adódóan sikerrel old meg a szektorban jellemző egy-egy informatikai területen feladatokat, ugyanakkor kiemelendő integrátori képességére támaszkodva összetett, több szakterületet érintő, illetve több piaci szereplőt bevonó innovatív programok és projektek sikeres végrehajtására is képessé teszi.