Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

EGÉSZSÉGÜGY

Változások az egészségügyben

Cégünk több egészségügyi háttérintézménynek nyújt információtechnológai támogatást, a hardver infrastruktúra támogatástól egészen az egyedi szoftverfejlesztésig.

A 21. században az egészségügyi ellátás fókusza megváltozott, a hazai egészségügyi rendszer is átalakult. A 2021-es pandémiás helyzet kiemelten világított rá az egészségügyi ellátórendszer egyes hiányosságaira és lehetőségeire, ennek eredményeként újabb fejlesztési lehetőségek nyílnak meg. Ezen átalakulásban a 4iG Nyrt. informatikai szolgáltatásaival aktív szerepet vállal. Cégünk több egészségügyi háttérintézménynek nyújt információtechnológai támogatást (például: Nemzeti Népegészségügyi Központ, Állami Egészségügyi Ellátó Központ, Emberi Erőforrások Minisztériuma), a hardver infrastruktúra támogatástól egészen az egyedi szoftverfejlesztésig.

Cégünk egészségügyi innovációs kompetenciáit mi sem bizonyítja jobban, mint az egészségügyi kutatás-fejlesztési üzletágunk, ahol többek között új egészségügyi ellátások bevezetésének informatikai támogatásán is dolgozunk.

Egészségügyi szektorra épülő iparági megoldásaink:

 • telemedicina
 • géndiagnosztika MI támogatással
 • egészségügyi szervezés célszoftver (szűrőrendszer)
 • 3D épület üzemeltetés.

MIÉRT A 4iG?

Számos iparágban bizonyítottuk már, hogy az IT rendszereken túlmutató megközelítésünk jelentősen segíti ügyeleinket üzleti céljaik elérésében. Szemléletünk az azonnal bevezethető rendszerek (termékeink) mellett a hosszú távú, közös innovációra épülő partnerségre is kiterjed. A sikeres üzleti digitális transzformáció azonban nem léphető meg stabil IT alapok nélkül, beleértve technológiát, folyamatokat és emberi erőforrásokat, szakértelmet is. A 4iG komplex digitalizációs megközelítésével hatékonyabban tudja felkészíteni ügyfeleinek szervezetét a digitalizált gazdaság megkívánta újfajta működési modellekre.