Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

OKTATÁS

A 21. századi oktatás elképzelhetetlen informatikai fejlesztések nélkül

Ennek kulcsa a közoktatási és szakképzési iskolák modern eszközökkel történő ellátása, és a digitális ismeretek oktatásának erősítése, a tananyagok digitális elérhetőségének, kiterjesztésének biztosítása.

A digitalizáció hatékonyságának egyik alapja természetesen az emberi erőforrások képzése. A digitális eszközök és alkalmazások felhasználására épülő oktatás ma már nélkülözhetetlen feltétele a korunkban szükséges kompetenciák megszerzésének. Ennek kulcsa a közoktatási és szakképzési iskolák modern eszközökkel történő ellátása, és a digitális ismeretek oktatásának erősítése, a tananyagok digitális elérhetőségének, kiterjesztésének biztosítása.

A 4iG Nyrt. tevékenységében hangsúlyos szerepet kapott a korszerű informatikai eszközök szállítása, üzemeltetése, valamint a digitális kompetenciák fejlesztése. Ezeken a területeken a 4iG csoport komplex megoldásokkal képes segíteni az állami és piaci szereplőket egyaránt.

Oktatási jellegű projektjeink az üzleti szektorban működő partnereinknél zajló képzéseken túl a közoktatás és a szakképzés területeire is kiterjednek. Főbb eredményeink között említhetjük a Klebelsberg Központtal és a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatallal történő együttműködéseinket.

A Klebelsberg Központ által kiírt „Interaktív panel beszerzése, valamint akkreditált e-learning képzés szolgáltatás nyújtása az EFOP-3.2.4-16-2016-00001 Digitális kompetencia fejlesztése" című projekt keretében megnevezésű közbeszerzési eljárása során a 4iG Nyrt. kapott lehetőséget a projekt megvalósítására. A projekt célja a Klebelsberg Központ, valamint a konvergencia régió tankerületei központjainak fenntartásában lévő iskolák részére:

 • 3005 db interaktív tábla és fali vagy mobil állvány szállítása, összeszerelése és beüzemelése,
 • használatának helyszíni oktatása, valamint
 • az interaktív panelek kezelésének és használatának módszertanához kapcsolódó akkreditált e-learning képzés biztosítása.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által „Távoktatási licenszek beszerzése” tárgyú uniós nyílt közbeszerzési eljárása során a 4iG Nyrt. kapott lehetőséget a projekt megvalósítására. A projekt célja zárt rendszerű távoktatási képzésmenedzsment és tananyagszerkesztő rendszer licenszeinek beszerzése, melynek keretében két felhasználói kör részére biztosított a rendszer használata:

 • 500 db belső felhasználói (rendszeradminisztrátor, tanfolyam adminisztrátor, tananyagszerkesztő, lektor) licensz biztosítása, 150 konkurens használat lehetőségével,
 • 500 000 db külső felhasználói (tanár, tanuló) licensz biztosítása korlátlan tanulási idővel és 10 000 konkurens (egyidejű) használat lehetőségével.