Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt.Cégbemutató

CÉGBEMUTATÓ

MAGYARORSZÁG VEZETŐ RENDSZERINTEGRÁTOR VÁLLALATA

A budapesti központtal működő, magyar többségi tulajdonosi hátterű 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó cégcsoportja, a tudásalapú, digitális gazdaság egyik vezető vállalata. A 4iG több mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén, az ICT piac változásainak és igényeinek megfelelve folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakemberállományát és portfólióját.

DIVERZIFIKÁLT MŰKÖDÉS

A 4iG diverzifikált, platform- és gyártófüggetlen termék- és szolgáltatási portfólió kialakítására törekszik. A társaság célja, hogy ezekben a stratégiai technológiai szegmensekben – mesterséges intelligencia, blockchain, kiberbiztonság, fintech, ipar 4.0 – saját fejlesztésű megoldásokkal is megjelenjen a piacon.

4iG számokban.png

INNOVÁCIÓ A FEJLŐDÉS HÁTTERÉBEN

A 4iG integrált szolgáltatásaival értéket teremt ügyfeleinek. Olyan megoldásokat kínál, amelyek folyamatosan követik az informatikai és technológiai újdonságokat, ezzel is hatékonyan támogatva a megrendelők üzleti folyamatait, illetve a digitális átalakulást a gazdaság minden szegmensében. A 4iG az elmúlt évtizedben aktív résztvevője volt a technológiai innovációra épülő kutatási és fejlesztési tevékenységeknek. A vállalat közel két tucat sikeres kutatási projektben vett részt a pilóta nélküli légi járművek (UAV) szenzorrendszerének fejlesztésétől az ipari 3D képalkotási technológiákon át a bioinformatikai és orvosdiagnosztikai eszközök fejlesztéséig.

A DIGITALIZÁCIÓ A FEJLŐDÉS MOTORJA

A digitális transzformáció folyamatában a cégek és szervezetek széles körű, elmélyült szakmai és technológiai támogatást igényelnek. A gépek kommunikációja, az adatalapú megközelítés, a blockchain és a mesterséges intelligencia korában a vállalatok és vállalkozások újragondolhatják lehetőségeiket, és újraszervezhetik tevékenységüket és üzleti modelljüket. A 4iG törekvése, hogy rendszerintegrátor vállalatként a digitalizációs folyamatban ügyfeleinek valódi hozzáadott értéket teremtsen teljeskörű, életciklusokon átívelő digitális szolgáltatásaival, legyen szó a versenyszféra nagyvállalatairól, közepes vállalkozásokról, vagy az államigazgatás és a közszolgáltatások különböző szereplőiről.

PARTNER A TUDÁSALAPÚ GAZDASÁGBAN

A 4iG széles spektrumú megoldásszállítóként jelentős érdekeltségekkel rendelkezik a műholdas távközkés, az UAV technológiák, az integrált vállalatirányítási, valamint folyamatmenedzsment rendszerek, továbbá az adatközpont-építés és -üzemeltetés területein is. A 360 fokos szolgáltatóvá válás során a megoldások és szolgáltatások köre fokozatosan bővül.

4iG_history_timeline_2022_HUN.png

JÖVŐKÉP

A 4iG kiterjedt hazai és nemzetközi partnerkapcsolatainak köszönhetően világcégek technológiáira, valamint saját fejlesztésekre építve kínálja megoldásait. A társaság akvizíciós stratégiája nagymértékben támogatja a vállalatcsoport eredményes működését, továbbá az erőforrások folyamatos bővülését és az új piacokra történő belépést.

HOLDING STRUKTÚRA

A 4iG egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarországon, Közép-Kelet Európában és Délkelet-Európában meghatározó piaci pozíciókat építsen ki az informatika mellett a telekommunikáció és az űripar területén is. A három terület közötti összekötő kapocs az adat, ezért a társaság olyan területekre fektet be az IT, a telekommunikáció és az űripar területein, amelyek erős szinergiák létrehozására teremtenek lehetőséget. A 4iG befektetéseinek célja az üzleti hatékonyság növelése.

BEFEKTETŐI PREZENTÁCIÓ 2022 Q3


GYORSJELENTÉS 2022 Q1


CÉGBEMUTATÓ 2022