Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

4iG Nyrt.Cégbemutató

CÉGBEMUTATÓ

PARTNER A TUDÁSALAPÚ GAZDASÁGBAN

A 4iG Nyrt. a hazai informatikai és ICT piac egyik meghatározó, Magyarország tudásalapú, digitális gazdaságának egyik vezető vállalatcsoportja. A 4iG több, mint 25 éve jelen van az iparági és iparágfüggetlen innovatív technológiák területén, az ICT piac változásainak és igényeinek megfelelve folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakemberállományát és portfólióját. A társaság széles spektrumú megoldásszállítóként jelentős érdekeltségekkel rendelkezik a műholdas távközkés, az UAV technológiák, az integrált vállalatirányítási, valamint folyamatmenedzsment rendszerek, továbbá az adatközpont-építés és üzemeltetés területein is.

4iG Mérföldkövek

A DIGITALIZÁCIÓ A FEJLŐDÉS MOTORJA

A digitális transzformáció folyamatában a cégek és szervezetek széles körű, elmélyült szakmai és technológiai támogatást igényelnek. A gépek kommunikációja, az adatalapú megközelítés, a blockchain és a mesterséges intelligencia kora lehetőséget biztosít a vállalatok és vállalkozások számára, hogy újragondolják lehetőségeiket, és újraszervezzék tevékenységüket és üzleti modelljüket. A 4iG Nyrt. törekvése, hogy rendszerintegrátor vállalatkánt a digitalizációs folyamatban ügyfeleinek valódi hozzáadott értéket teremtsen teljeskörű, életciklusokon átívelő digitális szolgáltatásaival, legyen szó a versenyszféra nagyvállalatairól, közepes vállalkozásokról, vagy az államigazgatás és a közszolgáltatások különböző szereplőiről.

DIVERZIFIKÁLT MŰKÖDÉS

A 4iG Nyrt. megbízásai többségében a logisztika, az oktatás, a gyógyszeripar, az egészségügy, valamint a járműipar és légi személyszállítás, a bankszektor és pénzügyi tanácsadás területéről származnak, de a Társaság jelentős eredményeket ér el a licensz- és eszközbeszerzések, illetve infrastruktúra-üzemeltetés és az IT biztonság területén is. A 4iG diverzifikált, platform és gyártófüggetlen termék- és szolgáltatási portfólió kialakítására törekszik annak érdekében, hogy folyamatosan biztosítsa a vállalatcsoport üzleti eredményességét a főbb stratégiai iparágakban. A társaság célja, hogy ezekben a stratégiai technológiai szegmensekben – mesterséges intelligencia, blockchain, kíberbiztonság, fintech, Ipar 4.0 – saját fejlesztésű megoldásokkal is megjelenjen a piacon.

4iG-szamokban.jpg

INNOVÁCIÓ A FEJLŐDÉS HÁTTERÉBEN

A 4iG integrált szolgáltatásaival értéket teremt ügyfeleinek. Olyan megoldásokat kínál, amelyek folyamatosan követik az informatikai és technológia újdonságokat, ezzel is hatékonyan támogatva a megrendelők üzleti folyamatait, illetve a digitális átalakulást a gazdaság minden szegmensében. A 4iG az elmúlt évtizedben aktív résztvevője volt a technológiai innovációra épülő kutatási és fejlesztési tevékenységeknek. A vállalat közel kéttucat sikeres kutatási projektben vett részt a pilóta nélküli légijárművek (UAV) szenzor rendszerének fejlesztésétől, az ipari 3D képalkotási technológiákon át, a bioinformatikai és orvosdiagnosztikai eszközök fejlesztéséig.

TŐKEPIACI JELENLÉT

Tőzsdei vállalatként a 4iG Nyrt. folyamatai és tevékenysége transzparens, a társaság pénzügyi és szakmai eredményei nyilvánosak. A 4iG Nyrt. részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium szekciójában kereskednek. A 4iG részvényei a BUX kosár, valamint a bécsi börze CECE indexének is komponense, mely utóbbi a varsói, a prágai és a budapesti tőzsde leglikvidebb részvényeit tartalmazza. A társaság befektetői között mind intézmények, mind magánbefektetők megtalálhatók.

JÖVŐKÉP ÉS STRATÉGIA

A 4iG Kiterjedt hazai- és nemzetközi partnerkapcsolatainak köszönhetően világcégek technológiáira, valamint saját fejlesztésekre építve kínálja megoldásait. A társaság akvizíciós stratégiája nagymértékben támogatja a vállalatcsoport eredményes működését, továbbá az erőforrások folyamatos bővülését, és az új piacokra történő belépést. A 4iG egyik legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarországon és a régióban meghatározó piaci pozíciókat építsen ki az IT és ICT szolgáltatások széles területén, valamint jelentős növekedést érjen el a hazai-, illetve közép- és kelet európai távközlési piacon.


BEFEKTETŐI PREZENTÁCIÓ 2021 Q3


GYORSJELENTÉS 2021Q3


CÉGBEMUTATÓ 2021