Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

Ismerd meg a kollégáinkat, ismerd meg a 4iG Group HR csapatot!

HR HÍREK

HR Hírek

Ismerd meg a kollégáinkat, ismerd meg a 4iG Group HR csapatot!

Interjú Tóth Bálinttal, a 4iG Group Senior Recruiterével

Elsőként szeretnénk, ha megismernétek Tóth Bálintot, aki több mint 10 évet töltött el a Vodafone toborzási területén, idén pedig már a Group HR csapatát erősíti. Az alábbi interjún keresztül szeretnénk megosztani Veletek Bálint motivációit, személyes történetét, amik viszik őt előre a mindennapokban.

toth-balint-interju-hr-hirek
 • Miért érdekel téged ez a pozíció/szakterület, és miért választottad ezt a pályát?

Alapvetően mindig érdekesnek találtam a HR szakmát, így már a felsőfokú tanulmányaimat is ezen a területen végeztem el. Úgy gondolom, hogy a toborzás-kiválasztás az egyik legizgalmasabb HR terület, hiszen egy vállalat sikerességét nagyban meghatározza az, hogy sikerül-e megtalálnunk a megfelelő emberi erőforrást az egyes nyitott pozíciókra.

 • Milyen hosszú távú karriercélokat tűztél ki magad elé, és hogyan segíthet neked ez a pozíció a céljaid elérésében?

Az elmúlt 10-15 évben is tudatosan építettem fel a karrieremet, így biztos vagyok benne, hogy Senior Recruiterként is lesz lehetőségem a további fejlődésre. Bízom benne, hogy az itt megszerzett tudás és tapasztalat segítségével lehetőségem lesz a jövőben egy csapatvezetői pozíció betöltésére.

 • Mi az, ami vonzott téged ennek a vállalatnak a kultúrájában és értékeiben?

Vonzó volt számomra, hogy az infokommunikációs piac kulcsszereplőjénél folytathatom a karrieremet, a cégcsoportban zajló nagyszabású transzformációnak köszönhetően pedig egy rendkívül izgalmas időszak következik, hiszen sokféle vállalati kultúra és szaktudás fog keveredni.

 • Milyen szerepet játszik számodra a munkahelyi elkötelezettség, és hogyan nyilvánul meg a szakmai életedben?

A munkavállalói elkötelezettség a vállalati eredmények és sikerek egyik legfőbb forrása. Mindenkinek meg kell találni a belső motivációját, számomra mindig kiemelten fontos a folyamatos tanulási- és fejlődési lehetőség, valamint a támogató csapat megléte. Az évek során számos vállalati közösségi tevékenységben vehettem részt – a wellbeing programoktól kezdve, egészen az önkénteskedésig – ami szintén erősítette a munkahelyem iránti lojalitásomat.

 • Hogyan kezeled a nehézségeket és az akadályokat a munkahelyeden? Meg tudsz osztani egy példát arról, amikor az elkötelezettséged és kitartásod segített neked egy kihívás leküzdésében?

Szerencsére pozitív gondolkodásmód jellemez és alapvetően szeretek egy problémára nem problémaként, hanem inkább lehetőségként tekinteni. Hibázni persze lehet – sőt, néha kell is – de fontos, hogy ezekből tanuljunk, hiszen ez segíti a fejlődésünket. A sport mindig kiemelt szerepet töltött be az életemben, és megtanított a kitartásra, ami a mai napig átsegít a munkahelyi kihívásokon. Munkám során számtalanszor jelennek meg akadályok, amikor egy-egy nehezebb, komplexebb pozíciót kell betöltetni, ilyenkor mindig a célra próbálok fókuszálni és ennek érdekében próbálok megoldási javaslatok, alternatívák mentén haladni. Toborzóként többször előfordul, hogy van egy tehetséges, vállalati kultúrához illeszkedő jelölt, akit az adott pillanatban valamilyen okból nem lehet elhelyezni. Ilyenkor mindig próbálok talent pool-t építeni, ami egy későbbi pozíció betöltésénél a segítségemre lehet.

 • Hogyan kapcsolódik az értékrended a vállalat értékeihez, és hogyan befolyásolja ez a szakmai elkötelezettségedet?

Személyiségemből fakadóan kíváncsi és nyitott vagyok – szeretek kérdezni, ezek pedig hozzásegítenek egyes folyamatok javításához, fejlesztéséhez. A vállalat által képviselt friss, innovatív szemlélettel könnyű azonosulnom, az új, közös kultúra kialakulásával pedig új vállalati értékek fognak megjelenni - garantálva egy sokoldalú szervezetet, melyben megéri dolgozni.

 • Mire vagy a legbüszkébb, amit a 4iG-ban elértél?

Legbüszkébb arra vagyok, hogy lehetőséget kaptam a 4iG-ban Senior Toborzóként folytatni a munkám, komplexebb feladatokkal, kihívásokkal.

 • Mivel töltöd a szabadidődet, mi a hobbid?

Szabadidőmet leginkább a családommal töltöm, a kislányom és a kutyám garantálja, hogy a munkán kívüli időmet is aktívan töltsem. (Jerry a corgi, akinek lelkes rajongótábora van az Instagramon.)

 • Miért ajánlanád a 4iG-t, mint munkahelyet?

A cégcsoportban zajló nagyszabású transzformáció garancia a szakmai kihívásra és a fejlődési lehetőségre. Aki szereti a változatos, komplex feladatokat és szeretne ebben az egyedülálló projektben részt venni, annak mindenképpen ajánlanám a 4iG-t.

Látogass el karrier oldalunkra, találd meg azt az állást, amiben te is ki tudsz teljesedni: https://4ig.hu/karrier