Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

4iG Nyrt.Csoport PortfolioVeritas Consulting Kft.

LEÁNYVÁLLALATOK

VERITAS CONSULTING KFT.

Alapítás: 2018.10.01.
Csatlakozás a 4iG Csoporthoz:
2019.09.10.

A Veritas Consulting Kft. 2019 őszén csatlakozott a 4iG Csoporthoz, és mint önálló leányvállalat végzi a tevékenységét. A cég kiemelt szakterülete az SAP termékekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása, mint az SAP Silver Partnere.

Ezen feladatok közé sorolhatjuk projektek előkészítését, licencek értékesítését és maintenance támogatását, teljeskörű bevezetési projektek végrehajtását, projektmenedzsment, valamint termékhez köthető és termékfüggetlen tanácsadási szolgáltatások nyújtását partnerek számára.

TEVÉKENYSÉGI KÖRÜNK

Az SAP bevezetése komplex, szakértelmet és ügyfélismeretet igénylő feladat. Az eredményes projektekhez a rendszer ismeretén túl az ügyfél üzleti folyamatainak, iparági sajátosságainak ismerete, átlátása is szükséges. Szakembereink minden esetben előzetes felmérést, auditot hajtanak végre, ahol felmérik a vállalat működését, folyamatait. Ennek ismeretében közösen alakítunk ki egy megfelelő megoldást, a vállalkozás valós igényei és elvárásai alapján. A rendszer alapvetően alkalmas a gyors bevezetésre, a Veritas Consulting szakemberei pedig tapasztalatuknak és szakértelmüknek köszönhetően a hatékonyság jegyében vezetik be az SAP megoldásait.

JELLEMZŐINK

 • SAP Silver VAR Partner 2020-tól;
 • Vállalatirányítási rendszerek területén tervezési, implementálási, üzemeltetési területeken komoly tapasztalatokat szerzett munkatár-sak;
 • Mint a 4IG csoport tagja, rendelkezik a rendszerintegráció területén a szükséges kompetenciákkal és lehetőségekkel:

  • Projektmenedzsment;
  • SAP HANA Platform alapú egyedi fejlesztések;
  • Felhős termékek bevezetése;
  • Változás- és kockázatkezelés;
  • Minőségbiztosítás;
  • IT biztonság.

KÜLDETÉSÜNK, SZEMLÉLETÜNK

Cégünk, mint a 4iG Csoport leányvállalata a magyar informatikai szektor meghatározó, vezető szereplőjeként értéket teremt ügyfelei számára az IT életciklus teljes időtartama alatt: az igény megfogalmazásától a komplex rendszerek kialakításán át a megbízható működés fenntartásáig.

Különlegességünk, hogy működésünk stabil, kiszámítható, nagyvállalati alapokra épül, ugyanakkor tevékenységünkben jelen van az agilis, innovatív, start-up szemlélet is. Tőzsdei vállalatként folyamataink és tevékenységünk transzparens, pénzügyi és szakmai eredményeink nyilvánosak. Az informatikai és telekommunikációs (ICT) piac változása nagy mértékben felgyorsult, mivel a technológia az üzleti élet meghatározó, megkerülhetetlen építőelemévé vált az elmúlt évek során. A 4iG Csoporton belül, ezen piaci trendekhez alkalmazkodva alakítjuk portfoliónkat, bővítjük szakemberállományunkat: a hagyományos és innovatív SAP elemeket kombinálva haladunk a hazai ICT piac és digitális üzlet jövőjét alakítva.

Szemléletünk túlmutat az IT rendszereken: hiszünk a közös innovációra épülő partneri együttműködésben és az ügyfeleink ritmusához, üzleti céljaihoz igazodó megoldásokban, legyen az szinte azonnal bevezethető rendszer vagy egyedi, testreszabott fejlesztés eredménye.


Kapcsolat

Polgár Pál

ügyvezető igazgató