eFestival első helyezés

FreeSoft Nyrt. által készített Libri Online Könyvbirodalom lett az első helyezett az eFestivalon elektronikus kereskedelem kategóriában.

Az eFestival 2007 rendezvényen a FreeSoft Nyrt. Online üzletága által készített Libri Online Könyvbirodalom érdemelte ki az első helyezettnek járó díjat elektronikus kereskedelem kategóriában.

A letisztult és felhasználóbarát design és a magas szintű funkcionalitás a szakmai zsűri véleménye szerint is kimagasló, és hazánkban példaértékű. Az áruház a látogatók számára a kényelmes vásárlás mellett számos vásárlást segítő extra szolgáltatást nyújt, például a "mit vettek, akik ezt vették" vagy a vásárlásfigyelés, és az ehhez kapcsolódó főoldali személyre szabott ajánlók. Emellett nagy népszerűségnek örvend az oldalon elindított partnerprogram, ami lehetővé teszi más weboldalak számára, hogy jutalékos rendszerben a Libri termékeit értékesítsék.

Üzletágunk számára öröm és egyben szakmai kihívás egy olyan innovatív céggel együtt dolgozni, mint a Libri Könyvkereskedelmi Kft. Bízunk benne, hogy egyre többen választják a korszerű elektronikus kereskedelmi megoldásokat, és tovább emelkedhet a hazai webáruházak színvonala és az internetes vásárlás elfogadottsága.

Kapcsolódó linkek:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek