A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, a HUMANsoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) szerződést kötött az Országos Vízügyi Főigazgatósággal (OVF) a “Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK)” tárgyú európai uniós támogatással megvalósuló kiemelt projekt megvalósítására, nyílt közbeszerzési eljárás első részének eredményeként.

A VIZEK projekt az öntözéssel kapcsolatos vízjogi engedélyezési eljárás, illetve a mezőgazdasági öntözéssel kapcsolatos vízgazdálkodási, fenntartói, hatósági, adózási és kutatási-statisztikai feladatok támogatását valósítja meg.

A rendszer bevezetésével csökkenthetők az adatszolgáltatók terhei, javítható és felgyorsítható az adatáramlás sebessége, többlet és célzott információk csatolhatók vissza az intézményrendszer, az adatszolgáltatók, a mezőgazdasági termelők, a szakmai szervezetek, valamint az állampolgárok számára. Az OVF a rendszer segítségével, bővebb információkkal fog rendelkezni az öntözött területek és a vízkivételi helyek tekintetében.

A szerződés értéke 958.234.100,-Ft + ÁFA.

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, a HUMANsoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) szerződést kötött az Agrárgazdasági Kutató Intézettel (AKI) a “Mezőgazdasági Vízhasználat Információs és Ellenőrzési Keretrendszer (VIZEK)” tárgyú európai uniós támogatással megvalósuló kiemelt projekt megvalósítására, nyílt közbeszerzési eljárás második részének eredményeként.

A VIZEK projekt az öntözéssel kapcsolatos vízjogi engedélyezési eljárás, illetve a mezőgazdasági öntözéssel kapcsolatos vízgazdálkodási, fenntartói, hatósági, adózási és kutatási-statisztikai feladatok támogatását valósítja meg.

Kialakításra kerül az öntözésgazdaságossági számítás modelljének elkészítése és az ehhez szükséges öntözésgazdaságossági-modellezési, elemzési tevékenységét támogató Öntözés Gazdaságossági Alapadatbázis (ÖGA) rendszer, amely az elemzési adatpiacok és az analitikai platform kialakításával járul hozzá a VIZEK projekt megvalósulásához.

A szerződés értéke 272.138.800,-Ft + ÁFA.

Budapest, 2017. április 3.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatója

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2018. december 31-én…

részletek
4iG

Közgyűlési előterjesztés

ELŐTERJESZTÉSEK ÉS HATÁROZATI JAVASLATOK a 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 2018. december 13. napján 10:00 órai kezdettel megtartandó RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉSÉRE…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás közgyűlési napirend kiegészítése

Rendkívüli tájékoztatás – Napirendi pont kiegészítés a 2018. december hónap 13. napjának 10:00 órára meghirdetett rendkívüli Közgyűléssel összefüggésben…

részletek