Rendkívüli tájékoztatás

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

A 4iG Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a 4iG Nyrt. 100%-os tulajdonú leányvállalata, a HUMANsoft Kft. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) a mai nappal szerződést kötött a Belügyminisztériummal a “Helyi közszolgáltatás információs rendszer fejlesztése és bevezetése (IKIR)” tárgyú európai uniós támogatással megvalósuló kiemelt projekt megvalósítására, nyílt közbeszerzési eljárás eredményeként.

Az IKIR rendszer kialakításával a szakágazati rendszerekbe szolgáltatott adatok integráltan, egy platformon válnak hozzáférhetővé a helyi közszolgáltatásokkal kapcsolatos döntéstámogatáshoz (komplex információs bázis, adattárház, valamint értékelési és elemzési módszertanok) a helyi önkormányzati felhasználók számára. Így megvalósul a helyi önkormányzatok megalapozott, feladatalapú finanszírozási rendszerének továbbfejlesztése, és kidolgozásra kerül a feladatfinanszírozás folyamatos optimalizálásának módszertana.

A szerződés értéke 2 milliárd 467 millió Ft + ÁFA.

Budapest, 2017. február 27.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek