Új K+F projekt

FreeSoft Nyrt. K+F támogatást nyert GVOP program keretében.

A FreeSoft Nyrt., amelynek Contentum nevű tartalomkezelési alkalmazáscsomagja piacvezető a közigazgatási irat- és dokumentumkezelési területen, jelentős erőfeszítéseket tesz, hogy termékeinek és szolgáltatásainak színvonalát K+F projektek eredményeként megvalósítható lehetőségekkel bővítse.

A törekvés jegyében pályázott és nyert a cég a GVOP 3.3.3. program keretében 45 %-os mértékű támogatást a speciális, karakterhibákat toleráló, teljes szövegű kereső eljárások, valamint a dokumentumok szöveges tartalmából a dokumentumot (iratot) jellemző, osztályozó metaadatokat automatikusan kivonatoló megoldás kialakítására. A projekt  2006. június 1-el kezdődött és a tervek szerint 2007. október 5.-éig tart.

A közvetlen célokon túlra tekintve a projekt végső soron a FreeSoft Nyrt. CONTENTUM rendszere versenyképességének fokozását szolgálja, mert mind a hibatűrő keresés, mind a metaadat-kivonatolás a CONTENTUM csomag eRecord és eDocument moduljaiban lesz hasznosítva.

A projekt jelentős kutatási tevékenységet feltételez, amellyel a FreeSoft az MTA SZTAKI Elosztott Rendszerek Osztályát bízta meg.

2006.09.15.
FreeSoft Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek