Befektetői információk

Befektetői információk

4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatás

Rotors & Cams Zrt. 24%-os részvénycsomagjának megvásárlása

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG részvény átruházási szerződést írt alá és a mai napon megszerezte a Rotors & Cams Zrt. („Rotors & Cams”) 24%-os részvénycsomagját.

A Rotors & Cams a legkorszerűbb technológiai megoldások integrálásával egyedi, optimalizált multirotoros, merevszárnyú és hibrid drón-rendszerek fejlesztését, gyártását, valamint drónrendszerek alkalmazását kínálja partnerei számára. A Rotors & Cams főként a térképészet és térinformatika, ipari diagnosztika, katasztrófa elhárítás, mezőgazdaság és környezetvédelem területén nyújt kiegészítő szolgáltatásokat. A Rotors & Cams 2020. évi árbevétele meghaladja majd a 4 milliárd forintot.

A tulajdonszerzéssel a 4iG célja, hogy szorosabbra fűzze a társaságok együttműködését az UAV (Unmanned Aerial Vehicle) eszközök informatikai és K+F központú fejlesztésében. A 4iG emellett a távérzékelési adatok mesterséges intelligenciával való adatfeldolgozásában, az ipar 4.0 megoldások és az informatikai képalkotás különböző területein is számos olyan stratégiai pontot lát, amelyek szinergikus növekedési lehetőséget biztosítanak a két társaság számára.

Budapest, 2021. január 26.

4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek