Befektetői információk

Befektetői információk

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

A DTSM Kft. üzletrészének 100%-os tulajdonrész megszerzésére irányuló üzletrészadásvételi szerződés aláírása

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a társaság a mai napon üzletrészadásvételi szerződést írt alá a DTSM Kft. („DTSM”) üzletrészének 100%-os tulajdonrész megszerzésére. A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) versenyfelügyeleti eljárását követően zárul.

A 2018-ban alapított DTSM tevékenységi köre az adatközpontok fizikai üzemeltetésétől az IT és telekommunikációs rendszerek installálásán, üzemeltetésén keresztül a felhő alapú technológiák felépítéséig és integrálásáig terjed. A DTSM profiljának megfelelően szolgáltatásait jellemzően partnerei telephelyén nyújtja, megbízásai elsősorban piaci megrendelőktől érkeznek, de az esztergomi székhelyű vállalkozás alapítása óta szakmai-beszállítói kapcsolatban áll a 4iG-vel is. A DTSM az elmúlt évben közel 1,2 milliárd forintos árbevételt ért el.

Az akvizíció fontos lépés a 4iG meglévő kapacitásainak és kompetenciáinak bővítésében. Az informatikai nagyvállalat célja, hogy meghatározó pozíciókat építsen ki az IT rendszerek és adatközpontok üzemeltetése, valamint a service desk szolgáltatások területén. A tranzakciót követően a 4iG rendelkezik majd a hazai piacon az egyik legnagyobb üzemeltetési csapattal, melynek további bővítését tervezi a társaság a jövőben.

Budapest, 2020. november 24.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek