COVID-19

A 4iG Nyrt. menedzsmentje stratégiai feladatának tekintette a pandémiás helyzetre való felkészülést, válaszreakciók és biztonsági eljárások kidolgozását, illetve bevezetését a társaságunknál.

bővebben

Befektetői információk

Soron kívüli tájékoztatás

Soron kívüli tájékoztatás 3

A FreeSoft Rt. (1117 Budapest, Neumann János u. 1/c.), soron kívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve, a következőket hozza nyilvánosságra:

1. A FreeSoft Rt. leányvállalata, a MoolTech Kft.( 1027 Budapest, Margit krt. 50-52.; cjsz: 01-09-695346) alkalmazottainak, tudásának és tevékenységének teljeskörű, anyavállalatba történő integrálása befejeződött. A FreeSoft Rt. a MoolTech Kft. eladásáról adásvételi szerződést kötött.

2. A FreeSoft Rt. leányvállalata, az Axis Számítástechnikai Kft 91 %-os tulajdonában lévő Sybase Magyarország Kft.(1118 Budapest, Dayka G. u. 3.; cjsz: 01-09-701146) tárgyévi tevékenysége veszteséges. A további veszteségek elkerülése érdekében a társaság taggyűlése 2005. november 30-i hatállyal végelszámolásról döntött, egyben az ügyvezetőt megbízta a végelszámolói teendők ellátásával.

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság által felállított Munkavállalói Részvénytulajdonosi Programjának…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

Pénzügyi jelentések

Éves jelentés, IFRS szerinti egyedi pénzügyi kimutatások…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

A jelen dokumentum tartalmazza a 4iG Munkavállalói Résztulajdonosi Program SZERVEZET…

részletek