Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2012 - 1

A FreeSoft leányvállalatának új ügyvezető igazgatójának kinevezéséről.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, továbbá a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy 2012. január 1-től új ügyvezető igazgató vezeti leányvállalatát, az Axis Rendszerház Kft.-t (8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 96.).

Az Axis Rendszerház Kft. eddigi ügyvezető igazgatója Azurákné Horváth Zsuzsanna szerződésének megfelelően 2011. december 31-ig látta el a cég ügyvezetői feladatait és nyugdíjba vonult. A FreeSoft Nyrt. vezérigazgatója 2012. január 1-től Antosz Tituszt nevezte ki az Axis Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatójává, aki egyben a FreeSoft másik leányvállalatának, a BankSoft Kft.-nek (1037 Budapest, Montevideo utca 8.) is az ügyvezető igazgatója.

Antosz Titusz a pályafutását 1998-ban konzulensként kezdte, majd projektvezetőként, kereskedelmi majd operatív vezetőként dolgozott. 2004-ben csatlakozott a FreeSoft csoporthoz, ahol az évek során több vezetői pozíciót is ellátott. 2011. december 31-ig a FreeSoft Nyrt. operatív igazgatójaként, valamint 2008 októberétől a BankSoft Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott. 2012. január 1-től a BankSoft Kft. mellett az Axis Rendszerház Kft. ügyvezető igazgatói feladatait is ellátja. Villamosmérnöki, bankinformatikai szakmérnöki és MBA diplomáit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek