Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2010 - 2

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatról.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, sikeres közbeszerzési pályázatról, amit a Funkwerk IT GmbH. nyert meg, alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.

A MÁV Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 54-56.) eredményt hirdetett a TED 2009/S 9-012005 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A "MÁV Zrt. Forgalmi vonatközlekedési információs rendszer megvalósítása" tárgyában indított közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Funkwerk Information Technologies GmbH. (Kiel, Németország), akinek a szerződés teljesítéséhez, a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.

A másfél év átfutási idejű projekt keretében, az interoperabilitás uniós jogszabály előírásainak megfelelően, a többszereplős vasúti közlekedési piac kiszolgálására átfogó, valamennyi vonat forgalomirányítását támogató informatikai rendszer kerül megvalósításra, a MÁV Zrt. teljes pályahálózatán. A projekt sikeres lezárását követően, további egy évig feladat lesz a kifejlesztett alkalmazói programrendszer követése, terméktámogatás biztosítása is.

A nyertes ajánlat vállalási díja 932.823.201 Ft + ÁFA, amelyből a FreeSoft várható részesedése 20%, amelynek mintegy harmada a 2010-es pénzügyi évben fog realizálódni.

2010.03.01.

Kapcsolodó link:

Hír  a MÁV Zrt. honlapján:
Korszerű_vonatközlekedési_információs_rendszert_épít_a_MÁV

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek