Befektetői információk

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás 2010 - 2

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatról.

A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, sikeres közbeszerzési pályázatról, amit a Funkwerk IT GmbH. nyert meg, alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.

A MÁV Zrt. (1087 Budapest, Könyves Kálmán körút 54-56.) eredményt hirdetett a TED 2009/S 9-012005 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A "MÁV Zrt. Forgalmi vonatközlekedési információs rendszer megvalósítása" tárgyában indított közbeszerzési eljárás nyertes ajánlattevője a Funkwerk Information Technologies GmbH. (Kiel, Németország), akinek a szerződés teljesítéséhez, a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója a FreeSoft Nyrt.

A másfél év átfutási idejű projekt keretében, az interoperabilitás uniós jogszabály előírásainak megfelelően, a többszereplős vasúti közlekedési piac kiszolgálására átfogó, valamennyi vonat forgalomirányítását támogató informatikai rendszer kerül megvalósításra, a MÁV Zrt. teljes pályahálózatán. A projekt sikeres lezárását követően, további egy évig feladat lesz a kifejlesztett alkalmazói programrendszer követése, terméktámogatás biztosítása is.

A nyertes ajánlat vállalási díja 932.823.201 Ft + ÁFA, amelyből a FreeSoft várható részesedése 20%, amelynek mintegy harmada a 2010-es pénzügyi évben fog realizálódni.

2010.03.01.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek