Befektetői információk

Tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. és leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal.

Rendkívüli tájékoztatás sikeres közbeszerzési pályázatról, amelynek alapján a FreeSoft Nyrt. és leányvállalata a HUMANsoft Kft. keretmegállapodásokat kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal.A FreeSoft Nyrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 8.) ezúton tájékoztatja a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a Központi Szolgáltatási Főigazgatóság (1055 Budapest, Kossuth tér 2-4.) eredményt hirdetett a 2008/S 156-210881 azonosító számon meghirdetett közbeszerzési eljárásban. A nagyteljesítményű számítógép- és tárolórendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése tárgyában indított közbeszerzési eljárás alapján 20 milliárd Ft + 25% keretösszegre kötött a KSZF keretszerződéseket a nyertesekkel. A nyertesek között van a FreeSoft Nyrt. és leányvállalata a HUMANsoft Kft. a következő konzorciumok tagjaként.A FreeSoft Nyrt. a következő cégekkel közösen nyert konzorciumban: Asyst Rendszerház Kft., Assyst Solutions Zrt., Kventa Kft., Szinva Net Informatikai Kft.A FreeSoft Nyrt. három keretmegállapodást kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal Nagyteljesítményű számítógép- és tárolórendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése beszerzésére:I. számú részteljesítés HP vagy vele egyenértékű gyártmány család;III. számú részteljesítés SUN vagy vele egyenértékű gyártmány család;V. számú részteljesítés BULL vagy vele egyenértékű gyártmány család.A HUMANsoft Kft. a következő cégekkel közösen nyert konzorciumban: Synergon Informatikai Nyrt., Trendex Infokommunikációs Zrt.A HUMANsoft Kft. három keretmegállapodást kötött a Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal Nagyteljesítményű számítógép- és tárolórendszerek szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése beszerzésére:I. számú részteljesítés HP vagy vele egyenértékű gyártmány család;III. számú részteljesítés SUN vagy vele egyenértékű gyártmány család;V. számú részteljesítés DELL vagy vele egyenértékű gyártmány család.2008.12.02. FreeSoft Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. 2019. I. féléves Jelentése

A 4iG Nyrt. mellékletben közzéteszi a 2019. I. féléves Jelentését.…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

4iG éves jelentés – 2018.

A 4iG Nyrt. eddigi történetében a 2018-as év az egyik legfontosabb mérföldkőnek tekinthető a Társaság fejlődése szempontjából…

részletek
4iG

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

a mai napon a Veritas Consulting Kft. üzletrészének 100% tulajdonrészét megszerezte…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit…

részletek