Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

Nemzetközi pénzügyi tanácsadóval bővült a 4iG Csoport tanácsadó testülete

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Sajtóközlemények

Nemzetközi pénzügyi tanácsadóval bővült a 4iG Csoport tanácsadó testülete

William Wells, a Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat korábbi Közép- és Délkelet-Európáért felelős igazgatósági alelnöke és ügyvezető igazgatója csatlakozik a 4iG tanácsadóihoz.

4ig-advisory-william-wells

A 4iG Csoport Tanácsadó Testülete a Közép- és Délkelet-Európában és a tágabb értelemben vett feltörekvő piacokon kiemelkedő tapasztalatokkal rendelkező cégfúziós szakértővel bővül. Az új tag William Wells, aki a Rothschild & Co globális pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának korábbi alelnöke, illetve ügyvezető igazgatója, jelenlegi főtanácsadója. Wells több évtizedes befektetési banki tapasztalatának köszönhetően jelentős mértékben támogathatja a 4iG Csoport további régiós expanziós terveinek megvalósulását.

William Wells több mint 35 éves befektetési banki tapasztalattal rendelkezik, Közép- és Délkelet Európában dolgozik 1990 óta. Az elmúlt 18 évben a Rothschild & Co pénzügyi tanácsadó vállalat igazgatóságának alelnökeként és ügyvezető igazgatójaként a Közép- és Délkelet-Európa régió befektetési banki tevékenységéért volt felelős, jelenleg a vállalat főtanácsadója. Az M&A, a finanszírozás és a tőkepiacok területén jelentős, régiós tapasztalattal rendelkezik.

A 4iG Nyrt. hazai és nemzetközi szakemberek bevonásával 2021-ben hozta létre a vállalatcsoport igazgatóságának munkáját támogató tanácsadó testületet. A testület tagjai személyes elismertségük mellett évtizedes tapasztalatukkal, valamint kiterjedt kapcsolatrendszerükkel is támogatják a cégcsoport működését. A Dr. Czakó Borbála elnök, és Karen Tramontano társelnök vezetésével létrehozott, immár 7 tagból álló tanácsadó bizottság az elmúlt években olyan elismert testületi tagokkal bővült, mint professzor Dr. Martonyi János egykori külügyminiszter; Lantos Csaba üzletember, jelenlegi Energiaügyi Miniszter; Armin Papperger, a Rheinmetall vezérigazgatója és Sunil Sabharwal üzletember, a Nemzetközi Valutaalap volt amerikai igazgatósági tagja.

A Tanácsadó Testület a 4iG regionális növekedési stratégiájának folyamatait támogatja a társaság nemzetközi beágyazottságának elmélyítésével. Az infokommunikációs vállalatcsoport Magyarországon és a nyugat-balkáni régióban az informatikában és a távközlésben is stratégiai pozíciókat épített ki. A 4iG Csoport az elmúlt időszak akvizícióinak köszönhetően Magyarországon a második legnagyobb, Albániában és Montenegróban pedig vezető telekommunikációs szolgáltatóvá vált. A 8.000 főt foglalkoztató cégcsoport részvényeivel a Budapesti Értéktőzsde prémium szekciójában kereskednek. A 4iG Csoport fejlődését az üzleti és működési szinergiák mélyebb kiaknázása, valamint a versenyképesség javítása érdekében indított átfogó transzformációs program megvalósítása is biztosítja.

Háttérinformáció:

4iG Csoport

A budapesti székhelyű, magyar többségi tulajdonú 4iG Nyrt. Magyarország és a nyugat-balkáni régió vezető távközlési és IT-csoportja, a tudásalapú, digitális gazdaság egyik vezető vállalata. A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vállalat friss és innovatív szemlélete, valamint Magyarország vezető IT rendszerintegrátoraként betöltött pozíciója a csoportot a régió digitális átalakulásának vezető üzleti szolgáltatójává teszi. A 4iG dinamikus terjeszkedési stratégiája a magyarországi és a nyugat-balkáni távközlési piac meghatározó szereplőjévé emelte. A csoport folyamatosan bővíti szolgáltatásait, szakértelmét és portfólióját, hogy megfeleljen a távközlési és IT-piacok változásainak és igényeinek. A 4iG Csoport több, mint 8.000 főt foglalkoztat. www.4iG.hu

További információ:

4iG Nyrt.
Elkán Péter
Csoport vállalati kapcsolatok és kommunikációs igazgató
sajto (@) 4ig.hu