Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2021. szeptember 20.

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

A TeleGroup Limited, valamint TeleGroup Banja Luka 70%-os tulajdonrészének megszerzésére irányuló nem kötelező érvényű Term Sheet aláírásáról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG előzetes, nem kötelező érvényű megállapodást („Term Sheet”) tírt alá Milomir Gligorijević-vel a TeleGroup Limited, valamint TeleGroup Banja Luka („TeleGroup” vagy „Céltársaságok”) 70%-os tulajdonrészének - ideértve a leányvállalatait is - megvásárlásáról tervezett tranzakció a Céltársaságok és leányvállalatainak átvilágítását, az Adásvételi Szerződés aláírását és a szükséges versenyhivatali jóváhagyásokat követően 2021. december végéig zárulhat.

Az 1992 -es alapítása óta a TeleGroup nemzetközi technológiai vállalattá nőtte ki magát, amely sikeresen működik az európai és a közel -keleti piacokon. A TeleGroup átfogó informatikai megoldásokat és infrastruktúra -tervezési szolgáltatásokat nyújt a különböző iparágak igényeinek megfelelően az adatközpont, kommunikációs és együttműködési rendszerektől kezdődően a biztonsági megoldásokon keresztül. A TeleGroup jelenleg több mint 250 főt foglalkoztat, konszolidált árbevétele 2020-ban a 64 millió eurót meghaladta.

A Céltársaságok esetleges megvásárlása összhangban van a 4iG regionális terjeszkedési stratégiájával, amelyet a 4iG az elkövetkező időszakban tovább kíván erősíteni a nyugat-balkáni régióban.

Budapest, 2021. szeptember 20.

4iG Nyrt.

Hír kategóriák