Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2021. szeptember 13.

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

Az Invitech ICT Services Kft. üzletrészének 100%-os tulajdonrész megszerzésére irányuló üzletrész adásvételi szerződés aláírásáról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a 4iG üzletrész adásvételi szerződést írt alá az Invitech ICT ServicesKorlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2040 Budaörs, Edison utca 4.; cégjegyzékszám: 13-09-190552; nyilvántartó hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága; „Invitech”) üzletrészének 100%-os tulajdonrésze megszerzése tárgyában („Tranzakció”) az Invitech-et tulajdonló Rotamona Limited-el. A Tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) versenyfelügyeleti eljárását követően zárul.

A több, mint 600 munkavállalóval rendelkező Invitech a nagy átviteli kapacitású optikai gerinchálózatok, valamint a piaci szereplők részére biztosított nagykereskedelmi szolgáltatások terén az egyik meghatározó, több területen is vezető nagyvállalat Magyarországon. A társaság több mint 5.000 vállalati, intézményi és nagykereskedelmi ügyfélnek nyújt menedzselt infokommunikációs szolgáltatásait. Portfóliójába szélessávú üzleti internet, adatközponti, IT-biztonsági és felhő megoldások, valamint hang- és IT-szolgáltatások egyaránt beletartoznak. Az Invitech 11 határátlépő ponttal rendelkező, összesen 11 000 km országos lefedettségű saját optikai hálózata a második legnagyobb hazánkban. A társaság 23.000 végfelhasználó IT-eszközeit üzemelteti, öt saját adatközponttal rendelkezik, infrastruktúra szolgáltatásait pedig az összes hazai mobilszolgáltató igénybe veszi.

A 4iG részvényeseit a Tranzakcióról a jövőben folyamatosan tájékoztatja.

Budapest, 2021. szeptember 13.

4iG Nyrt.

Hír kategóriák