Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása - 2021. május 12.

BEFEKTETŐI INFORMÁCIÓ

Közzétételek

A 4iG Nyrt. Rendkívüli tájékoztatása

A Hungaro DigiTel Kft. 75%-os tulajdonrészének megszerzésére irányulószerződések aláírásáról

A 4iG Nyrt. („4iG”) tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a Hungaro DigiTel Kft. („HDT”) 75%-os tulajdonrészének megszerzésére irányuló több lépcsős folyamat során a 4iG és a Bartolomeu Investments Kft., mint az Alpac Capital - Sociedade de Capital de Risco, S.A. közvetett kezelésében álló társaság közötti apportszerződés, valamint a kapcsolódó adásvételi szerződést a felek a mai napon megkötötték.

Az apportszerződés alapján – a szükséges tranzakciós lépések és eljárások lefolytatását követően – a Portuguese Telecommunication Investments Kft. („PTI”) 100%-os üzletrészének a 4iG-be történő apportálásával a Bartolomeu Investments Kft. a 4iG részvényesévé válik. A tranzakció további lépéseként a PTI megvásárolja az Antenna Hungária Zrt. HDT-ben fennálló 25%-os üzletrészét. Ezek eredményeképpen a 4iG a HDT 75%-os tulajdonosává válik.

A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal („GVH”) versenyfelügyeleti eljárását követően zárul. A 4iG Nyrt. az apporttal kapcsolatos tőkeemelés részleteiről a tranzakció zárását követően ad majd részletes tájékoztatást.

Budapest, 2021. május 12.

4iG Nyrt.

Hír kategóriák