Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

Karrier Sales bemutatkozás

BEMUTATKOZIK A KERESKEDELEM

Innováció az eladásban, erősödő szerep a piacon

A 25 éves múlttal rendelkező cégcsoport sikereinek egyik legjelentősebb zászlóvivője a közel 50 fős kereskedelmi csapat.

Kereskedőink iparág-specifikusan, olyan igazgatóságok alatt dolgoznak, amelyekben koncentráltan tudnak foglalkozni az azonos iparági területen működő cégekkel. Az egyes szekciók vertikálisan, többek között iparra, közműre, banki, pénzügyi, államigazgatási, kereskedelmi és szolgálatató területekre tagozódnak. Szakértékesítőink iparág-specifikus tudás birtokában segítik kereskedőinket és mérnökeinket, mellyel értéket teremtünk ügyfeleink számára. Az egyes igazgatóságokban az igazgatók mellett dolgoznak a senior, medior, junior és az adminisztratív kollégák, az asszisztencia pedig segítségükre van a különböző back office, beszerzés, logisztika és egyéb területek adminisztrációjában, vagy akár az ajánlatok készítésében is.

4iG_Karrier_sales_szófelhő

A kereskedelmi igazgatóság hosszú évek óta azon dolgozik, hogy a legkülönfélébb iparági spektrumokban tevékenykedő ügyfelei számára az ismert technológiákra építve, olyan hozzáadott értékű megoldásokat pozícionáljon, majd értékesítsen, amelyek a digitalizációs robbanás kihívásainak megfelelő innovációs megoldásokat nyújtanak. Az alapvető IT infrastruktúrán túl, az elmúlt időszakban olyan hangsúlyos területeket sikerült beemelni portfóliónkba, amelyek által a digitalizáció kapcsán megjelent ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni. Leginkább az IoT, az Ipar 4.0, a blockchain technológiái, egyedi alkalmazás fejlesztés, valamint a cybersecurity területe vált hangsúlyossá.

MUNKATÁRSAINK KNOW-HOW-JA A LEGNAGYOBB ÉRTÉKÜNK

Nemcsak az értékesítő csapatnál, de az egész cégcsoportnál az emberi tudásra építünk, szerintünk ez a legnagyobb értékünk. Büszkék vagyunk arra, hogy a fluktuáció az értékesítés területén sok évre visszamenőleg kimondottan alacsony, szeretnek itt dolgozni a kollégák, mert bár erősek a kihívások, az IT piacon élen járó vállalatcsoportként a fejlődés, a folyamatos innováció, a tudás átadása és a minőségi munkatársi kapcsolatok egyaránt jellemzik a vállalati kultúrát. Viszonylag kis létszámú igazgatóságokban dolgozunk, ahol a hangulat és a csapatszellem erős, akereskedelmi gazgató egy asztalcsoportnál ül a kollégáival, beosztottjaival, tehát egy junior vagy egy asszisztens munkatárs is egyenrangú csapattagnak érezheti magát.

KÉPZÉSEKKEL ÉS BELSŐ PROGRAMOKKAL SEGÍTJÜK AZ ÚJ BELÉPŐK INTEGRÁCIÓJÁT

Egy újonnan belépő kolléga, Welcome Day keretében már az első nap teljes cégcsoportos betekintést nyer a különböző területek munkájába, láthatja, hogyan működik és hogyan épül fel a vállalat, a Buddy programunkkal pedig további segítséget biztosítunk a beilleszkedéshez. Mindemellett az igazgatók és a kollégák is folyamatosan támogatják az új belépők integrációját, a belső kommunikációs csatornákon pedig a szabályzatok mellett, számos szakmai anyag, e-learning oktatási anyag, és tájékoztató is megkönnyíti beilleszkedésüket. A versenyképes javadalmazás mellett a folyamatos fejlődést segítendő, házon belül és házon kívül is rendszeresen szervezünk képzéseket, oktatásokat, nyelvtanfolyamokat, valamint gyártók vagy disztribútorok által tartott workshopokat, kereskedelmi tréningeket. Emellett a távmunka lehetősége és a rugalmas munkarend folyamatosan biztosított.

CSALÁDIAS HANGULAT, MULTINACIONÁLIS VÁLLALATI KERETEK KÖZÖTT

Szervezetünk mindig nyitott arra, hogy minden alulról jövő, előremutató ötletet meghallgasson és adott esetben azt a vállalati portfólióba beillesszen. Munkatársaink között minden generáció megtalálható, célunk, hogy a tudást és a tapasztalatot, valamint a fiatalos dinamizmust harmóniába hozzuk, mellyel hosszú távon is biztosíthatjuk eredményes működésünket. Az önálló munkavégzést és kreativitást támogatandó, alapos döntési szervezetet alakítottunk ki, melynek segítségével viszonylag gyorsan tudnak az ötletek a vezetőkön átmenni, majd megvalósulni.  

ELHIVATOTTSÁG, LOJALITÁS ÉS ÉRTÉKTEREMTÉS: EZEK A LEGFŐBB ÉPÍTŐKÖVEINK

Radó Gábor, a 4iG cégcsoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettese szerint a társaság legjellemzőbb ismérve az elhivatottság és a lojalitás, amely a menedzsment részéről is biztosított a munkavállalók felé. „Sok olyan terület van, ahol például back office vagy asszisztensi munkakörből vált valaki junior, medior, majd senior kereskedővé. A 4iG Nyrt. vállalatnál nem ritka az olyan kolléga, aki akár 15-20 éve itt dolgozik, és alulról kezdve, gyakorlatilag vezető pozíciókig tudott eljutni. Ez a régi és az új kollégáknak is jó példa, mert látják, hogy nálunk hosszú távon lehet kreatívan, támogató környezetben dolgozni és lépésről lépésre haladva komoly karrier utat bejárni. Mindez jó munkahangulatot, jó környezetet, pozitív hozzáállást ad, amely a vállalat növekedési ütemére vonatkozó preventív menedzsment döntésekre is igaz, melyek a haladást és az értékteremtést nem gátolják, hanem nagy mértékben támogatják.”