Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

 • ENG
 • |

  4iG

  {{ portfolioStock.last }} Ft

  {{ portfolioStock.change_percent }}

Karrier Műszak bemutatkozás

BEMUTATKOZIK A MŰSZAKI IGAZGATÓSÁG

Profizmus mindenek felett

A 4iG 800 fős műszaki csapata alkotja azt a biztos bázist, amely szerteágazó szakértői tudásával hozzájárul a vállalat üzleti sikeréhez, egyre növekvő piaci térnyeréséhez.

PROFIZMUS MINDENEK FELETT

A legújabb technológiák lekövetése, valamint az ezekhez kapcsolódó gyártói kompetenciák elsajátítása elengedhetetlen része a kollégák mindennapi munkájának. Az ehhez szükséges feltételeket – tanfolyamokat, vizsgákat - teljes mértékig biztosítja cégünk a munkavállalók számára. Ez a hatalmas szakmai tudásbázis, a 4iG természetes belső fejlődésen kívül az akvirált leányvállalataink által hozott specifikus tudásból és szakmai tapasztalatokból is adódik. A megszerzett és hozott ismeretek együttese által tudunk a piacon egyedi értéket teremteni cégünk és ügyfeleink számára.

PORTFÓLIÓNK, A PIAC MINDEN RÉSZTVEVŐJE SZÁMÁRA

A kollégák iparági tapasztalatának köszönhetőek a sikeres rendszer- és megoldásfejlesztéseink a különböző iparágakban.

Iparági digitalizációs megoldásainkkal lefedjük a teljes iparági spektrumot:

 • gyártás, termelőipar
 • gyógyszeripar
 • agrárium, élelmiszeripar
 • közmű, energetika
 • pénzügyi szektor
 • egészségügy
 • közigazgatás
 • nonprofit szervezetek
 • oktatás
 • közlekedés, logisztika
 • építészet, gépészet, kulturális örökségvédelem
 • Proptech ingatlankezelés

Iparágfüggetlen megoldásaink között kiemelt szerepet kap az:

 • outsourcing
 • IT infrastrktúra integráció
 • megoldás-fejlesztés és a
 • kiberbiztonság

Növekedésünk központi irányai az Ipar 4.0, AI, ML, FinTech megoldások, robotika, ipari automatizáció, kiberbiztonság és a Blockchain. Termékstratégiánk céljainak központjában a saját fejlesztésű megoldások létrehozása áll. A 4iG innovatív vállalatként törekszik arra, hogy tevékenyen részt vegyen az új technológiák alkalmazásában pl. űrtechnológia.

A 4iG Műszaki csapatában dolgozó kollégák napi munkájuk során részt vesznek új rendszerek és eszközök megalkotásában hozzájárulva így a hatékonyság növeléséhez és az ügyfelek közvetlen kényelméhez.

A vonzó szakmai munkakörnyezet, mely a 4iG eddigi tevékenysége által megteremtett szakmai színvonal, az ügyfeleivel és gyártóival kialakított együttműködés eredménye. Ez biztos hátteret nyújt a műszaki csapatban dolgozóknak.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A CSAPATOK KÖZÖTT, NEMCSAK CSAPATON BELÜL

A 4iG egyes műszaki csapatai szorosan együtt dolgoznak a különböző üzletágakkal, más szervezeti egységekkel. Ügyfeleink elégedettsége és a saját sikerünk nagy mértékben a belső együttműködés hatékonyságának köszönhető.

AZ ÜZEMELTETÉS NÁLUNK NEM CSAK KÉSZENLÉT!

A 4iG műszaki csapatán belüli üzemeltetési feladatok sikeres megvalósításához nagyban hozzájárul a Service Now felületének használata és az SLA szintek meghatározása.

FEJLESZTÉSI FELADATOK MINDEN KÖRNYEZETBEN

A 4iG-n belül a különböző működési modellek (DevOps, Waterfall, Agilis) segítségével lehetőség van a hagyományos szerver rendszerek, a konzervatív, de nagy megbízhatóságú nagyvállalati rendszerek mellett a konténerizált rendszerek, a DevOps működés, felhő technológia alkalmazására is.
A kollégák munkáját széles körben elterjedt technológiák (.NET, JAVA, Opensource, LINUX, Mensor3D) alkalmazásával végezhetik.

KIS PROJEKT, NAGY PROJEKT

Legyen szó kisvállalati, nagyvállalati környezetről vagy akár államilag szabályozott szektorokról a 4iG már számos különböző méretű és összetettségű projektben bizonyított. A projektek során dinamikus, aktuális iparági igényekre reagáltunk, hosszú távú partnerségekre szerződtünk, de a szabályozott szektorokhoz kötődő szakértelmet is ki tudjuk aknázni pl. az oktatás, egészségügy, közlekedés területein.

OTTHONOSAN MOZGUNK A KÜLÖNBÖZŐ IPARÁGAK IT PIACÁN

A különböző iparágakban (gyártás, termelőipar, agrárium, élelmiszeripar, közmű, energetika, pénzügyi szektor, közlekedés logisztika …stb.) a műszaki csapatban dolgozó kollégák iparági szakmai tapasztalata adja a sikeres rendszerfejlesztések, megoldásfejlesztések a szakmai piacon is elismert tudását. Nálunk nem ismeretlenek az Ipar 4.0, az automatizáció, a 3D felmérés, a szenzor, az előrejelző rendszer, a döntéstámogató rendszer, a BI, az MI, az AI fogalmak.

VIZSGÁKKAL ÉS VIZSGÁK NÉLKÜL IS FEJLŐDÜNK

Cégünk szakmai elismertsége a magas szintű partneri, gyártói minősítéseken az ehhez kapcsolódó sikeres egyéni vizsgákon múlik. Segédanyagokkal, dedikált idővel támogatjuk a vizsgákra való felkészülést. (pl. ISTQB vizsga) Belső innovációs közösségeinkben (HUB-ok), inspiráló módon tudunk egymástól tanulni.