Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

  • ENG
  • |

    4iG

    {{ portfolioStock.last }} Ft

    {{ portfolioStock.change_percent }}

BIZTONSÁGI INCIDENS MENEDZSMENT

Ahogy a kis-, közép- és nagyvállalatoknál, úgy az állami intézmények vagy a kritikus infrastruktúra üzemeltetőknél is egyaránt fontos, hogy felkészültek legyenek az őket érő fenyegetettségekre és kibertámadásokra. Bármely szervezet a méretétől függetlenül kerülhet a támadók célkeresztjébe nemcsak a meglévő értékes információk miatt, hanem akár a partneri kapcsolataik miatt is.

4iG SOC szolgáltatásunk biztosítja partnereink részére azokat afeltételeket, amelyek a sikeres incidenskezeléshezszükségesek. Ennek alapja, hogy 4iG dinamikusan bővülő biztonsági csapatát több éves tapasztalattal rendelkező szakemberek alkotják, akik között a biztonsági minősítések széles spektruma megtalálható. Képesek vagyunk ügyfeleink infrastruktúrájának folyamatos monitorozásra, a meglévő sérülékenységek és veszélyek detektálására, a biztonsági események kivizsgálására, valamint gyors reagálásra a kialakuló támadásokkal szemben.

Célunk, hogy proaktívan támogassuk a támadások elhárítását, valamint, hogy a hálózat sérülékeny pontjainak feltárásával csökkentsük a káros események bekövetkezésének valószínűségét. Azáltal, hogy folyamatosan elemezzük a hálózati adatforgalmat rendellenességek után kutatva, képesek vagyunk gyorsabban beavatkozni egy támadás esetén. Ezzel biztosítva teljes körű védelmet ügyfeleinknek.

Üzletfeleink igényeit szem elött tartva, úgy alakítottuk ki Információbiztonsági központunkat (SOC), hogy mindig rendelkezésre álljanak a teljeskörű védelem kialakításához és fenntartásához nélkülözhetetlen technológiák, képzett szakemberek és a jól megtervezett folyamatok. Visszacsatolásaink révén segítjük partnereinket, hogy képesek legyenek azon intézkedéseket megtenni, amik a szükséges és arányos védekezéshez elengedhetetlenek.

Ennek eredménye, hogy akik velünk dolgoznak nyugodtabban koncentrálhatnak a saját feladataikra, mert az őket ért fenyegetettségeket folyamatosan figyeljük, a felfedezett különböző IT biztonsági kockázatokat elemezzük, a biztonsági eseményeket észleljük, azok kezelését segítjük és folyamatosan nyomon követjük.