Az Ön böngészője nem támogatott. Kérjük használjon Chrome, Firefox, Edge vagy Safari böngészőt. További részletek

A 4iG többségi tulajdont szerzett a SpaceNET Zrt.-ben

HÍREK

Innováció

A 4iG TÖBBSÉGI TULAJDONT SZERZETT A SPACENET ZRT.-BEN

A Gazdasági Versenyhivatal hozzájárulását követően a 4iG Nyrt. lezárta a SpaceNET Zrt. többségi tulajdonának megvásárlására irányuló tranzakciót és megszerezte a társaság részvényeinek 70%-os tulajdonjogát.

A SpaceNET Zrt. hálózati, IT security és adatközponti infrastruktúra megoldások megvalósításával, üzemeltetésével, illetve támogatásával foglalkozik. A vállalat Cisco GOLD partner, így önálló hatáskörben nyújthat támogatási szolgáltatásokat megrendelőinek. A társaság magyarországi piacon szinte egyedüliként rendelkezik a legmagasabb szintű minősítésekkel, magasan képzett szakemberekkel és referenciákkal ahhoz, hogy a legszélesebb körben értékesíthessen Cisco termékeket és szolgáltatásokat.
A társaság alapítása óta a német DataCenter Group adatközponti alapinfrastruktúra kizárólagos képviselője Magyarországon, továbbá a Checkpoint, F5 Networks, DELL-EMC, KEMP, IXIA, Pensando és HPE-Aruba gyártók termékeivel is kiemelten foglalkozik.

A 4iG Nyrt. célja az akvizícióval, hogy fejlessze a Cisco alapú hálózatok tervezésével, kivitelezésével és üzemeltetésével kapcsolatos kompetenciáit, bővítse hálózatbiztonsági tevékenységeit, illetve megalapozza az adatközpont alapinfrastruktúra fejlesztéseket a cégcsoportnál. A 4iG számára kiemelt szempont, hogy a Space Net egyedülálló technológiai és komplex gyártói minősítésekkel rendelkezik az adatközpont és hálózatfejlesztés területén.

4iG-SpaceNet