Miért a 4iG?

A 4iG tevékenységi köre az IT szektor széles spektrumát öleli fel. Innovatív megoldásaival a hazai informatikai piac kiemelkedő szereplője.

Tevékenységünk közé tartozik többek között:

Rendszerintegráció; IT outsourcing; vállalatirányítási rendszerek fejlesztése, bevezetése; Üzleti tanácsadás; Számítógépes rendszerek telepítése, karbantartása, hálózati kiépítése; Kutatás-fejlesztés; Kiemelt hardver és szoftver brandek értékesítése; iratkezelési megoldások; adattárházak kialakítása; üzleti-intelligencia és tervező megoldások kialakítása; bankinformatika; pénzintézeti fejlesztések; stb.

Felelősségteljes, érdekes munkát, versenyképes jövedelmet, fiatalos és jó munkahelyi légkört kínálunk. Egyénre szabott képzési terv keretében lépést tarthat szakterülete élvonalának fejlődésével, cégen belül tanulhat angolul és a másoddiplomája megszerzését is támogatjuk.

A szellemi kondíció mellett nagy hangsúlyt fektetünk a fizikai kondícióra is. Támogatjuk a kollégák sportversenyeken való részvételét, és egyéb tömeges sporttevékenységeiket.

Fontos számunkra a jó hangulat és a csapat összetartása, ezért a sportoláson kívül rendszeresen szervezünk csapatépítőket és közös szabadidős tevékenységeket.

Letölthető dokumentumok

4iG állásajánlatok

Állásajánlatok

részletek
4iG kapcsolat

Kapcsolat

részletek