Innovációs célunk

A 4iG vállalatcsoport komplex, magas színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfeleinek, mely többek között a termék- és szolgáltatásportfólió folyamatos fejlesztésének köszönhető. Keressük a lehetőségeket, nyitottak vagyunk az újdonságokra, és aktívan részt veszünk a technológiai kutatásokban.

Ma az informatika a világ egyik leggyorsabban fejlődő iparága. Egyetlen vállalat sem növekedhet a technológiai újdonságok bevezetése és informatikai háttérének fejlesztése nélkül. Célunk, hogy hazánk egyik legdinamikusabban fejlődő, magyar tulajdonosi körrel és szakember gárdával rendelkező vállalata legyünk, akik az Európai Unió finanszírozási támogatásával, saját fejlesztésű termékek gyártásával szolgálja ki ügyfelei valamennyi igényét.

Leányvállalataink több, az Európai Unió által támogatott kutatás-fejlesztési projektben is partnerek. Az itt szerzett tapasztalatok és ismeretek hozzájárulnak innovációink sikeréhez, ügyfeleink számára pedig a legfrissebb technológiai megoldások válnak így elérhetővé. A 4iG holding ernyője alatt több mint egy tucat kutatás-fejlesztési projekt futott, illetve fut jelenleg is. Ezek mindegyike hatékonyan segíti a vállalati szféra működését. Büszkék vagyunk eredményeinkre, és reményeik szerint a következőkben bemutatott projektjeink tovább gyarapodnak majd a jövőben.

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

Új leányvállalattal és üzletággal bővül a 4iG Nyrt. Az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelentett be…

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

A 4iG-t az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének tagjává választották…

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megjelent a Zabbix nyílt forráskódú monitoring rendszerének 4.2-es verziója, amely több hibajavítást illetve új funkciókat tartoga…

4iG K+F projektek

K+F projektek

Kutatás-fejlesztési projektjeink hatékonyan segítik a vállalati szféra működését.

részletek
4iG innovációs hírek

Innovációs hírek

Az ügyfelek széles körű kiszolgálása érdekében a Humansoft aktívan részt vesz a technológiai kutatásokban

részletek