A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

Veeam Gold Partnerséget kapott a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft.

A Humansoft elérte és egy évig birtokolhatja a Veeam Gold Partnerséget.

Lassan 3 éve kezdődött a 4iG cégcsoport kapcsolata a viszonylag fiatalnak mondható 2006-ban alapított svájci székhelyű Veeam Software-el. A Veeam előnye, hogy a klasszikus mentési rendszerekkel foglalkozó gyártók mellett ők csak a virtuális technológiára fókuszálnak.

Korábban a Silver partnerséget bárki elérhette, mindössze regisztrálnia kellett. Később a szabályok szigorodtak, nehezebben és hosszabb sales ciklussal lehetett elérni a minősítést. A Gold partnerségi szintet még jobban védték, üzleti oldalról 100 ezer eurós éves forgalmi elvárást kellett elérni, mérnök oldalról pedig a képzéseknek és a minősítéseknek kellett megfelelni. Magyarországon a három Veeam Gold Partner között immár az egyik a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft. - mondja Holman Gergely rendszermérnök.

Elérni és megtartani

„Csaknem 1 éve dolgozunk azon, hogy teljesítsük az elvárt éves forgalmat, s végül egy tavaly indult projektünkkel ez sikerült.” Ennek köszönhetően a Humansoft Veeam Gold Partnerséggel rendelkezik ez év júniustól 2016 júniusáig. A partnerség előnye, hogy erősebb gyártói támogatással rendelkezik a cégcsoport, mint a Silver partnerek, továbbá részt vehet a közös üzleti tervezésben és a céges rendezvényeken (például workshopokon). „A többi partner általában több, kisebb üzletből hozza össze a volument, nekünk ez két nagy projekttel sikerült.”

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…