A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

Veeam Gold Partnerséget kapott a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft.

A Humansoft elérte és egy évig birtokolhatja a Veeam Gold Partnerséget.

Lassan 3 éve kezdődött a 4iG cégcsoport kapcsolata a viszonylag fiatalnak mondható 2006-ban alapított svájci székhelyű Veeam Software-el. A Veeam előnye, hogy a klasszikus mentési rendszerekkel foglalkozó gyártók mellett ők csak a virtuális technológiára fókuszálnak.

Korábban a Silver partnerséget bárki elérhette, mindössze regisztrálnia kellett. Később a szabályok szigorodtak, nehezebben és hosszabb sales ciklussal lehetett elérni a minősítést. A Gold partnerségi szintet még jobban védték, üzleti oldalról 100 ezer eurós éves forgalmi elvárást kellett elérni, mérnök oldalról pedig a képzéseknek és a minősítéseknek kellett megfelelni. Magyarországon a három Veeam Gold Partner között immár az egyik a 4iG cégcsoport leányvállalata, a Humansoft Kft. - mondja Holman Gergely rendszermérnök.

Elérni és megtartani

„Csaknem 1 éve dolgozunk azon, hogy teljesítsük az elvárt éves forgalmat, s végül egy tavaly indult projektünkkel ez sikerült.” Ennek köszönhetően a Humansoft Veeam Gold Partnerséggel rendelkezik ez év júniustól 2016 júniusáig. A partnerség előnye, hogy erősebb gyártói támogatással rendelkezik a cégcsoport, mint a Silver partnerek, továbbá részt vehet a közös üzleti tervezésben és a céges rendezvényeken (például workshopokon). „A többi partner általában több, kisebb üzletből hozza össze a volument, nekünk ez két nagy projekttel sikerült.”

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…