Híreink

TOP 25 – 13. helyezett: Tudja, hogyan kell növekedési pályára állítani egy céget

A Navigator Informatika értékesítési vezető pozíciójától a 4iG igazgatóságáig csupán három év telt el, de nagyobb tétet tennénk rá, hogy Merényi Attila élete legizgalmasabb, legtöbb feladatával járó időszakát élte meg.

Miután az Axis és a Banksoft élén vezetőként bebizonyította rátermettségét, tavaly novemberben a Humansoft ügyvezető igazgatójának, valamint a 4iG vállalatcsoport kereskedelmi vezérigazgató-helyettesének is megválasztották (emellett továbbra is megtartotta ügyvezető igazgatói tisztségét az Axisnál és a Banksoftnál). Feladatai között szerepel a leányvállalatok közötti szinergiák kialakítása, azaz a cégcsoportos működés megvalósítása minden szinten (back office, műszaki területek, értékesítés). Ennek eredményeképpen nemrég átálltak egy mátrixszerű szervezetre és működési modellre. A toplistánk 13. helyén álló vezetőnek fontos feladata maradt a leányvállalatok dinamizálása, piaci pozíciójuk további erősítése is.

IT Business 2017. 09. 14.
http://www.itbusiness.hu/Fooldal/rss_3/Top_25_2017_13.html

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…