A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

Microsoft - Humansoft cio vacsora

Immár harmadszor került megrendezésre a Microsoft - Humansoft közös CIO vacsora, amelynek különlegessége ezúttal az volt, hogy a résztvevők azt vacsoráztak, amit főztek!

A főző program, minden szereplő állítása szerint, a legjobb alkalom, hogy ledöntse a korlátokat és oldott hangulatban lehessen üzletről, munkáról beszélgetni.

Hat csapat hat jellegzetes ázsiai ételt készített a Chef Paradeban harmadik alkalommal rendezett főzőesten, amelyet a 4iG tagvállalata, a Humansoft és a Microsoft Magyarország közösen szervezett március 19-én.

A mostani esemény abból a szempontból is rendhagyónak számított, hogy a Humansoft elérte a legmagasabb Microsoft viszonteladói szakmai fokozatot, a LAR (Large Account Reseller), új nevén LSP (Licensing Service Provider) partnerséget. A 4iG előtt így megnyílik a lehetőség, hogy a Microsoft nagyvállalati konstrukciót közvetlenül értékesítse, és igénybe vegye az ehhez tartozó kedvezményeket és visszatérítéseket, vázolta köszöntő beszédében Sőrés Tamás, a Microsoft Magyarország Corporate Account üzletág vezetője.

A szoftveróriás körüli hírek – például a minden otthoni felhasználó által is elérhető a Windows10 frissítés, a nem Windows operációs rendszereken is használható Microsoft Office 365, a mobilkommunikáció területén bővülő Windows alapú telefon és tablet eszközök, az Office 365 korlátlan tárhelyet biztosító OneDrive-ja vagy az egyre népszerűbb Azure felhőszolgáltatás –, mind azt sugallják, hogy a vállalat hatalmas változáson megy keresztül.

A könnyed főzőprogram hamar összehozta a társaságot, a formalitás és a hivatalos viselkedés azon nyomban elpárolgott ahogy a csapatok megkezdték a rájuk osztott ételek elkészítését. „Számomra nem újdonság a Chef Parade, de első alkalommal vettem itt részt ügyfeles-partneres rendezvényen. Én magam nem vagyok rutinos szakács, de amennyire félszegen érkeztem, végül annyira jól éreztem magamat. Jó iránynak érzem, nagyszerű rendezvény kerekedett belőle” – fogalmaz Kaló Zoltán Microsoft Account Executive.

Az esemény kellőkeppen kifejezte a Microsoft elkötelezettségét az ügyfelek kiemelt kezelése és az együttgondolkodás iránt úgy, hogy ötvözte a főzés által megtestesített trendi, kreatív stílust a csapatmunkával, kollaborációval. A Microsofton belül mindenki pozitívan értékelte az eseményt, hiszen jó átmenetet képezett a formális és az informális rendezvények között. A közös tevékenység a résztvevők számára egyszerűvé tette a kisebb-nagyobb beszélgető csoportok kialakítását, beszélgetések irányítását. „Örömünkre szolgál, hogy a Humansoftot mint legújabb Microsoft LSP-t a legkiemeltebb partnereink között tudhatjuk, és ezáltal komoly hangsúly kerül a Microsoft stratégiai termékei, az Office365 és az Azure értékesítésére. Reméljük, a jövőben a 4iG cégcsoport üzemeltetési projektjeiben is viszontláthatjuk ezeket a felhő alapú szolgáltatásokat.”

Microsoft - Humansoft cio vacsora Microsoft - Humansoft cio vacsora Microsoft - Humansoft cio vacsora

Microsoft - Humansoft cio vacsora Microsoft - Humansoft cio vacsora Microsoft - Humansoft cio vacsora Microsoft - Humansoft cio vacsora

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…