Híreink

Híreink

Megnyitottuk Debrecenben legújabb regionális központunkat!

Székesfehérvári és szegedi irodánkat követően Debrecenben nyitottuk meg új régiós központunkat. Vállalatunk 20 fővel kezdi meg működését a megyeszékhelyen, rövid időn belül 80-100 főre kívánjuk bővíteni az új központ dolgozóinak létszámát. Ügyfeleinek még jobb kiszolgálása mellett, a magasan képzett munkaerő elérése és az oktatási intézményekkel kialakított tartós együttműködés érdekében fűzi szorosabbra regionális kapcsolatait a 4iG a fontos ipari és egyetemi városokkal.

„Magyar informatikai nagyvállalatként társaságunk jelentős szakmai szerepet vállal a digitális gazdaság felépítésében, amelyhez fontos partnerkapcsolatokat ápolunk itt Debrecenben, illetve az észak-magyarországi gazdasági övezetben. Új központunk létrehozásakor azért is esett a választásunk Debrecenre, mert a megyeszékhely és a régió teremtette vonzó környezet, a régió gazdaság fejlődése és oktatási háttere minden szükséges feltételt biztosít régiós növekedési terveinkhez.” – mondta a megnyitó ünnepségen Linczényi Aladin, a 4iG általános vezérigazgató-helyettese.

Debrecen Megyei Jogú Város képviseletében dr. Barcsa Lajos alpolgármester köszöntötte a nyitóünnepség vendégeit. Beszédében azt hangsúlyozta, hogy „Nagyon sok ponton találkoznak a 4iG elképzelései Debrecen város céljaival. Fő célunk az, hogy városunkban minél több magas hozzáadott értéket képviselő munkahelyet teremtsünk. Az elmúlt években egyre jelentősebb szerepet kapott nálunk az informatika, melyet a többi ágazatnál kevésbé érintett hátrányosan a járvány időszaka. Ez azt mutatja, hogy az ilyen típusú beruházásokkal válságtűrőbbé válik a debreceni gazdaság. Ez volt a célunk, s az eszközünk ehhez a Debrecen 2030 program, mely garantálja azt, hogy az elkövetkezendő évtizedben minőségben és mennyiségben is egyre több tehetséget fog kinevelni szakképzési rendszerünk és a Debreceni Egyetem. Bízunk abban: a debreceni tehetségek be fogják bizonyítani, hogy a befektetők és a város ambiciózus céljait valóra tudják váltani.”

A régiós irodaközpontot Megyesi Szilveszter vezeti, aki a 4iG DSC szakmai üzletág-igazgatója. Szilveszter családjával Debrecenben él, MBA-diplomáját is a Debreceni Egyetemen szerezte. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a nagyvállalatok hálózatüzemeltetési, rendszerüzemeltetési és szolgáltatásmenedzsmenti szervezetek kialakításában és működtetésében.

A 4iG működésének 25 éves szakmai tapasztalataival, innovatív megoldásaival és szolgáltatásaival hatékonyan járulhat hozzá a régió gazdasági fejlődéséhez és nemzetközi sikereihez. A vállalat arra törekszik, hogy a digitalizáció folyamatában hatékony szakmai támogatást és jelentős hozzáadott értéket biztosítson ügyfelei számára.

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…