Híreink

Híreink

Megnyitottuk Debrecenben legújabb regionális központunkat!

Székesfehérvári és szegedi irodánkat követően Debrecenben nyitottuk meg új régiós központunkat. Vállalatunk 20 fővel kezdi meg működését a megyeszékhelyen, rövid időn belül 80-100 főre kívánjuk bővíteni az új központ dolgozóinak létszámát. Ügyfeleinek még jobb kiszolgálása mellett, a magasan képzett munkaerő elérése és az oktatási intézményekkel kialakított tartós együttműködés érdekében fűzi szorosabbra regionális kapcsolatait a 4iG a fontos ipari és egyetemi városokkal.

„Magyar informatikai nagyvállalatként társaságunk jelentős szakmai szerepet vállal a digitális gazdaság felépítésében, amelyhez fontos partnerkapcsolatokat ápolunk itt Debrecenben, illetve az észak-magyarországi gazdasági övezetben. Új központunk létrehozásakor azért is esett a választásunk Debrecenre, mert a megyeszékhely és a régió teremtette vonzó környezet, a régió gazdaság fejlődése és oktatási háttere minden szükséges feltételt biztosít régiós növekedési terveinkhez.” – mondta a megnyitó ünnepségen Linczényi Aladin, a 4iG általános vezérigazgató-helyettese.

Debrecen Megyei Jogú Város képviseletében dr. Barcsa Lajos alpolgármester köszöntötte a nyitóünnepség vendégeit. Beszédében azt hangsúlyozta, hogy „Nagyon sok ponton találkoznak a 4iG elképzelései Debrecen város céljaival. Fő célunk az, hogy városunkban minél több magas hozzáadott értéket képviselő munkahelyet teremtsünk. Az elmúlt években egyre jelentősebb szerepet kapott nálunk az informatika, melyet a többi ágazatnál kevésbé érintett hátrányosan a járvány időszaka. Ez azt mutatja, hogy az ilyen típusú beruházásokkal válságtűrőbbé válik a debreceni gazdaság. Ez volt a célunk, s az eszközünk ehhez a Debrecen 2030 program, mely garantálja azt, hogy az elkövetkezendő évtizedben minőségben és mennyiségben is egyre több tehetséget fog kinevelni szakképzési rendszerünk és a Debreceni Egyetem. Bízunk abban: a debreceni tehetségek be fogják bizonyítani, hogy a befektetők és a város ambiciózus céljait valóra tudják váltani.”

A régiós irodaközpontot Megyesi Szilveszter vezeti, aki a 4iG DSC szakmai üzletág-igazgatója. Szilveszter családjával Debrecenben él, MBA-diplomáját is a Debreceni Egyetemen szerezte. Jelentős tapasztalatokkal rendelkezik a nagyvállalatok hálózatüzemeltetési, rendszerüzemeltetési és szolgáltatásmenedzsmenti szervezetek kialakításában és működtetésében.

A 4iG működésének 25 éves szakmai tapasztalataival, innovatív megoldásaival és szolgáltatásaival hatékonyan járulhat hozzá a régió gazdasági fejlődéséhez és nemzetközi sikereihez. A vállalat arra törekszik, hogy a digitalizáció folyamatában hatékony szakmai támogatást és jelentős hozzáadott értéket biztosítson ügyfelei számára.

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…