Híreink

Híreink

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat.

A megmérettetésben olyan vezetők vettek részt, akik innovatív HR megoldásokkal, kiemelkedő teljesítményeikkel jelentősen hozzájárultak a szervezeti kultúra stabil kialakításához, a cégük működéséhez.

Az online díjátadón, Gothárdi Ibolya, a középvállalati kategória nyertese hangsúlyozta: "Ez az időszak nagyon izgalmas volt, és szeretnék gratulálni az összes résztvevőnek, jelöltnek, a döntősöknek, szerintem mindannyian nyertünk. Hiába kapja a díjat egyénileg az ember, itt egy csapatmunkáról van szó és nekem elég széles az a csapat, ami mögöttem áll. Nem csak a családom, hanem a vezetőtársak, a HR csapatunk, azok a szakmai mentorok, akik mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy én személyesen, vezetőileg és szakmailag is tudjak fejlődni, eredményt felmutatni." – tette hozzá a 4iG Nyrt. HR igazgatója.

A 4iG menedzsmentje ezúton is gratulál az elismeréshez!

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…