A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

Az összhang sajtóvisszhangja

Május 11-én egyedi sajtóreggeli keretében, a belvárosi Aria Hotelben ismertette a 4iG Nyrt. az elmúlt év üzleti eredményeit és jövő évi stratégiai terveit. 4iG vállalatcsoportként első sajtónyilvános eseményének a vállalatcsoport fennállásának legkiemelkedőbb eredményei és az erről készült különleges éves jelentés adott apropót.

A 4iG sikereiről a sajtó képviselőinek Fehér István, Dr. Felső Gábor és Koppány Tamás számoltak be. Szó esett többek közt a vállalat árbevételének növekedéséről, dolgozói létszámának emelkedéséről és 2016 stratégiai terveiről.

A jelenlévő újságírók elsőként kapták kézhez a vállalat 2015-ös eredményeiről készült éves jelentést, mely két szempontból is különleges a megszokott éves jelentésekhez képest. A jelentésben a 4iG integrált működése, a különböző IT feladatokat ellátó tagvállalatok közti összhang metaforikusan jelenik meg: szimfonikus zenekarról, zenészekről készült látványos fotók illusztrálják a jelentés egyes fejezeteit. A Mensor 3D tagvállalat által készített, augmented reality technológián alapuló mobilapplikáció és interaktív összefoglaló a másik különlegesség. A jelentés egyik oldalán 3 üres széket látunk, ezek fölé tartva a mobil eszközt elérhetővé válik egy videó, amelyben a három széken egy-egy igazgatósági tag ül, és videóinterjú formájában számolnak be a 4iG eredményeiről, miközben animált, térhatású feliratok teszik még dinamikusabbá a tartalmat.

A sajtóreggeli az Aria Hotel fedett tetőteraszán zajlott. A hotel stílusos belső terei, és Bazilikára néző Sky Bar reprezentatív helyszínnek bizonyult. Az Aria Hotel tökéletesen illeszkedett az éves jelentés koncepciójához, hiszen az épület négy szárnya egy-egy zenei stílust jelenít meg.

Első sajtóeseményhez mérten szokatlanul nagy volt az érdeklődés, hiszen a vezető hazai gazdasági, pénzügyi, informatikai és tőzsdei médiumok főmunkatársai, összesen 14 újságíró vett részt a reggelin. Többek közt a Figyelő Online, a HVG, a Computerworld, a Portfolio.hu, a Tőzsdefórum, az ITBusiness és a bitport hasábjain is olvasható már a vállalatcsoport sikertörténete. Az eseményről az MTI gazdasági tudósítója is beszámolt, amit más online portálok is átvettek. A Világgazdaság és a Magyar Idők reggeliről írt cikke nyomtatásban is megjelent.

Az éves jelentés sajtóeseményét megelőzően az ITBusiness-ben jelent meg egy két oldalas interjú Dr. Felső Gáborral. Az interjúhoz hasonlóan a jövőben folyamatosan tájékoztatni fogjuk az érintett médiumokat a 4iG működésének mérföldköveiről. Ezekről a megjelenésekről a kollégáknak is rendszeresen beszámolunk majd a Hírsarokban.

4iG éves jelentés videón:

4iG éves jelentés lapozható dokumentum:

Sajtómegjelenés a sajtótájékoztatóról:

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…