Híreink

Híreink

Az MSZT új ügyfele - a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.

A 2019-ben alakult DOTO Systems Zrt. a 4iG Nyrt. leányvállalataként kizárólagosan végzi a DOTO System magyarországi és európai uniós fejlesztését és értékesítését. Céljuk olyan szervezetek munkáját segíteni, amelyeknek testreszabott informatikai támogatásra van szükségük a folyamatmenedzsment és vezetői információk biztosítása területén. A DOTO System olyan innovatív, egyedi technológiai megoldást képvisel, amely a magyar piac mellett nemzetközi környezetben is helyt tud állni. A DOTO System felhasználható többek között a forráselosztási, pénzkezelési, pályáztatási, beszerzési, toborzási folyamatok, továbbá a kárfelmérési és helyreállítási munkálatok teljes körű digitalizálására.

A cég vezetése elkötelezett a tevékenységének folyamatos fejlesztése és a magas színvonalú szolgáltatás nyújtása tekintetében, ezért döntöttek az MSZ EN ISO 9001:2015 és az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány szerinti integrált vállalatirányítási rendszer működtetése és tanúsíttatása mellett.

A Magyar Szabványügyi Testület Tanúsítási Titkársága 3 felkészült auditorral végezte el 2020. februárban a minőségirányítási és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítási auditját. Az auditcsoport munkáját, észrevételeit a szervezet hasznosnak ítélte és elfogadta. Az auditorok javaslata alapján az MSZT pozitív döntést hozott a nemzeti MSZT- és a nemzetközi IQNet-tanúsítványok kiadásáról. Az audit során az auditorok erősségként az alábbiakat emelték ki:

  • Vezetőség és munkatársak elkötelezettsége;
  • Dokumentált információk kezelése (Confluence);
  • Feladatok tervezése és nyomonkövetése (JIRA, Mantis, PagerDuty);
  • Szoftverfejlesztés projektek teljes életciklusának megtervezése, megvalósítása és felügyelete;
  • Szoftverfejlesztési projektek IT környezeteinek kiépítése és alkalmazása;
  • Céges és projekt kommunikáció (intranet fórumok);
  • Funkcionális és nem funkcionális követelmények kezelése.

Az MSZT tanúsítványa mellett kiadott, nemzetközi elismerést biztosító IQNet-tanúsítványok is bizonyítják a DOTO Systems Zrt. minőségirányítás és információbiztonság iránti elkötelezettségét.

Az MSZT ezúton is gratulál a DOTO Systems Zrt. vezetőinek és munkavállalóinak a sikeres tanúsítási audithoz, további eredményes munkát kíván a minőség- és az információbiztonság-irányítási rendszer működtetéséhez és fejlesztéséhez. Bízunk abban, hogy a tanúsítványok új üzleti lehetőségek kapuit nyitják meg a minőségre és a biztonságra kiemelt figyelmet fordító ügyfelek körében.

Források:

  1. DOTO Systems Zrt. kézikönyv
  2. 2020. évi auditjelentés

Az információbiztonság-irányítási rendszerek tanúsításával kapcsolatban kérem, vegye fel a kapcsolatot Kéki Zsuzsannával, az MSZT Tanúsítási Titkárság főosztályvezetőjével vagy Radosiczky Mártával, az MSZT Tanúsítási Titkárság tanúsítási menedzserével az alábbi elérhetőségen:
Tel: 06/1/4566-928, [email protected]

2020. március

Forrás: https://prod.mszt.hu/hu-hu/tanusitas/hirek/2020/03/doto-systems-zrt

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…