Híreink

Híreink

A WatchGuard Gold partnere lett a Humansoft – a hazai piacon egyedüliként

A WatchGuard több mint 20 éve kiemelkedő szerepet tölt be az internetes biztonságtechnikai megoldások szolgáltatásában, könnyen kialakítható és jól felügyelhető megoldásaival. Innovatív határvédelmi (UTM) megoldásaik, biztonságos WiFi és többfaktoros azonosítás szolgáltatásaik egyaránt kedvező ár-érték arányúak.

A WatchGuard Gold partnere lett a Humansoft – a hazai piacon egyedüliként

WatchGuard 5 éve a Humansoft stratégiai partnere, biztonsági portfóliónk egyik fontos eleme. A WatchGuard Gold partneri fokozatát Magyarországon elsőként kapta meg a Humansoft Kft. idén júniusban, további szakmai minősítések megszerzésével. A Gold partneri státusz jelentős üzleti és műszaki előnyökkel - kedvezőbb árak, magasabb szintű műszaki támogatás - jár a Humansoft számára, amelyeket érvényesítünk ügyfeleink felé is.

A WatchGuard termékek értékesítésén és műszaki támogatásán túl idén tisztán havidíj alapú menedzselt szolgáltatást indítottunk (Humansoft Határvédelem), amely a Watchguard Managed Security Service Provider partneri programjára épít. Ezen szolgáltatásunk csomagjaiban megtalálható a felmérés, konzultáció, a migráció meglévő tűzfalról, a folyamatos üzemeltetés, akár 7x24 támogatás és elemzés (jelentések, trendek) és incidens-kezelés.

Mitől más vagy különleges a Watchguard? A Watchguard FireBox UTM platformja egységes védelmi képességekkel rendelkezik mind a teljes hardveres portfoliójában, mind pedig a virtuális (VMware, Hyper-V) és cloud (Azure, Amazon) környezetekbe szánt megoldásaival. Már az alap Basic Security Suite szolgáltatuk tartalmaz olyan komplex védelmi képességeket, mint IPS, URL szűrés, SPAM szűrés, gateway antivírus, alkalmazás-szabályozás, hálózati feltérképezés, és a reputáció alapú megelőzés.

A Total Security Suite további fejlett védelmi képességeket biztosít: AI azaz gépi tanulás alapú vírusvédelem nulladik napi támadások ellen, APT-k elleni védekezés, adatszivárgás szűrés (DLP), felhő alapú fenyegetés-észlelés és elhárítás korreláció alapján, biztonságos DNS szűrés, valamint WiFi IPS.

A Watchguard-ról: világszerte több mint 80 000 kis- és középvállalat számára teszi lehetővé, hogy iparágvezető hálózatbiztonsági eszközei és szolgáltatásai által megvédje digitális üzleti értékeiket.

Napjainkban, amikor a kiberbiztonság világa folyamatosan változik és új fenyegetések jelennek meg minden nap, a WatchGuard minden vállalat számára elérhetővé teszi a legfrissebb vállalati védelmi megoldásokat. A WatchGuard székhelye Seattle-ben van, irodákkal rendelkezik Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és Latin Amerikában. Több mint 600 munkatárssal és 80 ezer ügyféllel rendelkezik világszerte.

A legjobbak között a 4iG CFO-ja

A Budapest Economic Forumon Magyarország legjobb pénzügyi vezetői közé választották Thurzó Csabát, a 4iG gazdasági és operatív vezérigazgató-helyettesét…

Világelső orvosdiagnosztikai fejlesztésben vesz részt a 4iG

A robbanásszerű biotechnológiai és informatikai fejlődés olyan jelentős eredményeket hozott a nemzetközi orvos-biológiai kutatásokban…

Etikus hekkeléstől a GDPR-ig

A 4iG szakértői sikeresen mutattak rá a gyenge pontokra a Ryowa Hungary Kft. informatikai rendszerében.…