Híreink

Híreink

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az innovációs és technológiai miniszter által kezdeményezett Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) célja, hogy hazánk a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, ezáltal fontos tagjává válva a nemzetközi MI közösségnek. Az MI Koalíció a Digitális Jólét Program (DJP) része.

Számos meglévő megoldása és szolgáltatása mellett a 4iG elkötelezett az olyan szakmai ökoszisztémák és platformok kidolgozásában, amelyek segítségével megvalósulhat a nemzeti és iparági adatvagyon gyűjtése, validálása valamint biztonságos tárolása, hasznosítása.

Élvonalbeli ICT-vállalatként a 4iG azért tartotta fontosnak a koalícióhoz való csatlakozást, mert elsődleges stratégiai céljai között szerepel az olyan Mesterséges Intelligencia alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztése, amelyek biztosítják a hatékonyság és a fenntarthatóság növelését.

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…