Híreink

Híreink

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az innovációs és technológiai miniszter által kezdeményezett Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) célja, hogy hazánk a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, ezáltal fontos tagjává válva a nemzetközi MI közösségnek. Az MI Koalíció a Digitális Jólét Program (DJP) része.

Számos meglévő megoldása és szolgáltatása mellett a 4iG elkötelezett az olyan szakmai ökoszisztémák és platformok kidolgozásában, amelyek segítségével megvalósulhat a nemzeti és iparági adatvagyon gyűjtése, validálása valamint biztonságos tárolása, hasznosítása.

Élvonalbeli ICT-vállalatként a 4iG azért tartotta fontosnak a koalícióhoz való csatlakozást, mert elsődleges stratégiai céljai között szerepel az olyan Mesterséges Intelligencia alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztése, amelyek biztosítják a hatékonyság és a fenntarthatóság növelését.

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…