Híreink

Híreink

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az innovációs és technológiai miniszter által kezdeményezett Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) célja, hogy hazánk a mesterséges intelligencia fejlesztések és alkalmazások terén az európai élvonalba kerüljön, ezáltal fontos tagjává válva a nemzetközi MI közösségnek. Az MI Koalíció a Digitális Jólét Program (DJP) része.

Számos meglévő megoldása és szolgáltatása mellett a 4iG elkötelezett az olyan szakmai ökoszisztémák és platformok kidolgozásában, amelyek segítségével megvalósulhat a nemzeti és iparági adatvagyon gyűjtése, validálása valamint biztonságos tárolása, hasznosítása.

Élvonalbeli ICT-vállalatként a 4iG azért tartotta fontosnak a koalícióhoz való csatlakozást, mert elsődleges stratégiai céljai között szerepel az olyan Mesterséges Intelligencia alapú rendszerek és szolgáltatások fejlesztése, amelyek biztosítják a hatékonyság és a fenntarthatóság növelését.

A legjobbak között a 4iG CFO-ja

A Budapest Economic Forumon Magyarország legjobb pénzügyi vezetői közé választották Thurzó Csabát, a 4iG gazdasági és operatív vezérigazgató-helyettesét…

Világelső orvosdiagnosztikai fejlesztésben vesz részt a 4iG

A robbanásszerű biotechnológiai és informatikai fejlődés olyan jelentős eredményeket hozott a nemzetközi orvos-biológiai kutatásokban…

Etikus hekkeléstől a GDPR-ig

A 4iG szakértői sikeresen mutattak rá a gyenge pontokra a Ryowa Hungary Kft. informatikai rendszerében.…