Híreink

Híreink

4iG a digitális oktatásért

Az index.hu példamutató kezdeményezéssel reagált a járvány miatt megváltozott oktatási körülményekre, és elindította az Iskolatévé sorozatát, amely elismert szaktanárok előadásaival nyújt fontos segítséget az érettségire készülő diákoknak.

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz.

4iG a digitális oktatásért - Matematika óra

Az index sorozatában az érettségi vizsgákig történelem, matematika, magyar nyelv és irodalom, a folytatásban pedig informatika órákat adnak elő a kiváló szaktanárok. Az órák az indexen és a @Ma is tanultam valamit Facebook oldalon élőben megtekinthetők, de természetesen visszanézésre is van lehetőség a hírportál kapcsolódó oldalain és YouTube csatornáján.

Tanuljunk együtt! #Vigyázzunk egymásra!

Sok sikert kívánunk az érettségizőknek és tanáraiknak!

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…