Híreink

Híreink

4iG a digitális oktatásért

Az index.hu példamutató kezdeményezéssel reagált a járvány miatt megváltozott oktatási körülményekre, és elindította az Iskolatévé sorozatát, amely elismert szaktanárok előadásaival nyújt fontos segítséget az érettségire készülő diákoknak.

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz.

4iG a digitális oktatásért - Matematika óra

Az index sorozatában az érettségi vizsgákig történelem, matematika, magyar nyelv és irodalom, a folytatásban pedig informatika órákat adnak elő a kiváló szaktanárok. Az órák az indexen és a @Ma is tanultam valamit Facebook oldalon élőben megtekinthetők, de természetesen visszanézésre is van lehetőség a hírportál kapcsolódó oldalain és YouTube csatornáján.

Tanuljunk együtt! #Vigyázzunk egymásra!

Sok sikert kívánunk az érettségizőknek és tanáraiknak!

A legjobbak között a 4iG CFO-ja

A Budapest Economic Forumon Magyarország legjobb pénzügyi vezetői közé választották Thurzó Csabát, a 4iG gazdasági és operatív vezérigazgató-helyettesét…

Világelső orvosdiagnosztikai fejlesztésben vesz részt a 4iG

A robbanásszerű biotechnológiai és informatikai fejlődés olyan jelentős eredményeket hozott a nemzetközi orvos-biológiai kutatásokban…

Etikus hekkeléstől a GDPR-ig

A 4iG szakértői sikeresen mutattak rá a gyenge pontokra a Ryowa Hungary Kft. informatikai rendszerében.…