Híreink

Híreink

4iG a digitális oktatásért

Az index.hu példamutató kezdeményezéssel reagált a járvány miatt megváltozott oktatási körülményekre, és elindította az Iskolatévé sorozatát, amely elismert szaktanárok előadásaival nyújt fontos segítséget az érettségire készülő diákoknak.

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz.

4iG a digitális oktatásért - Matematika óra

Az index sorozatában az érettségi vizsgákig történelem, matematika, magyar nyelv és irodalom, a folytatásban pedig informatika órákat adnak elő a kiváló szaktanárok. Az órák az indexen és a @Ma is tanultam valamit Facebook oldalon élőben megtekinthetők, de természetesen visszanézésre is van lehetőség a hírportál kapcsolódó oldalain és YouTube csatornáján.

Tanuljunk együtt! #Vigyázzunk egymásra!

Sok sikert kívánunk az érettségizőknek és tanáraiknak!

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…