A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

4iG Ocean Night, avagy egy exkluzív est kiemelt ügyfeleink számára gyártói partnereink részvételével

A 4iG vállalatcsoport mindig is kiemelt figyelmet fordított partneri kapcsolataira. Elegáns, hagyományteremtő gálaestjével arra törekedett, hogy kötetlen formában is találkozhasson ügyfeleivel.

„Az IT szakmában megszoktuk, hogy folyamatosan megújuló technológiák, átalakuló versenytársak, változó kihívások közepette dolgozunk. Ezért érdemes időnként egy pillanatra körbenéznünk és személyesen is találkoznunk, megismerkednünk egymással. A ma esti rendezvény is azt a célt szolgálja, hogy kötetlen formában bővíthessük személyes kapcsolatainkat. Számunkra nagy öröm, hogy a 4iG cégcsoport lehet a házigazdája az első, hagyományteremtő partnerkapcsolatokat kötetlen formában építő gála rendezvénynek”- hangzott el dr. Felső Gábor, a 4iG Nyrt. vezérigazgatójának köszöntő beszédében, október 1-jén a Buddha Bár Klotild Palotában rendezett exkluzív 4iG Ocean Night partnerrendezvényen.

Az est háziasszonya Bende Adrienn szépségkirálynő, valamint a Lotus Ladies Cup ötletgazdája és versenyzője volt. Sztárvendégként Danny Blue, nemzetközi színpadokon is elismert mentalista, a cégcsoportra jellemző „okos megoldásokon” keresztül szemléltette, hogyan lehet az embereket befolyásolni. Az est zenei aláfestését a múlt század Franciaországát idéző Micheller Myrtill és zenekara szolgáltatta. A több,mint száz főből álló vendégseregnek felhőtlen szórakozását biztosította a Rulett, Black Jack, Póker, Bluebox és az Augmented reality 3D-s fotózás is.

Az esemény támogatói a Microsoft, a HP, a Dell, az Intel, az IBM (Platina), az EMC2 , a Veritas (Gold), illetve az Ēlo (Silver) voltak.

Közös (n)evező a partnerekkel

„Nagy változásokon ment keresztül a 4iG vállalatcsoport, kezdve a névváltással, a holding struktúra kialakításával és a leányvállalatok szorosabb együttműködésének összeszervezésével.

Az elmúlt évek tapasztalatai rávilágítottak arra, hogy mennyire fontos a partnerekkel és gyártókkal való hosszú távú együttműködés, hiszen velük összhangban tud a cégcsoport megfelelni ügyfeleinek - olykor bizony elég magas – elvárásainak. A 4iG Ocean Night-ot a szigorú szakmaiság helyett mégis a kikapcsolódás, szórakozás, az ügyfeleinkkel való közvetlen beszélgetések jellemezték. „Rendezvényünkkel szeretnénk az ügyfelek felé irányuló elkötelezettségünket, szakértelmünket és a jövőbeni bizalmunkat egyaránt erősíteni” – emelte ki dr. Felső Gábor.

Az IBM Magyarország ügyvezetője, Benedek Péter szerint, a teljes iparágat az innovációs megoldások erősödése jellemzi. Ebből kifolyólag jelenleg a multinacionális nagyvállalat is újrapozícionálja és újradefiniálja saját magát, és ezentúl még nagyobb hangsúlyt fektet az innovációs beruházásaira. Az új irányokhoz új játékosok és új partnerek szükségesek, így a 4iG cégcsoporttal a két „i”, az Investment és az Innovation lehet a közös nevező.

Az idén 20 éves évfordulóját ünneplő Intel Hungary piacfejlesztési specialistája, Gyárfás Róbert szerint az innováció valóban jó irány a megújulásra, ehhez pedig a legkiválóbb partnerek kellenek. Az Intelnél is nagyobb hangsúlyt kapott a folyamatosan növekvő regionális és magyar partnerekkel való kapcsolattartás, így a vállalatcsoporttal tovább szeretnék erősíteni együttműködésüket.

„A kék színnel mi is jól állunk, a sok „i”-vel is rendben vagyunk, hiszen IT-ban, Innovationban, és Investmentben elől járunk, fogalmazta meg Dienes-Oehm Tivadar, a Dell Magyarország Baltikumért és Izlandért felelős regionális értékesítési igazgatója. A cégcsoporttal való jó munkakapcsolat régre nyúlik vissza, s az utóbbi 7-8 évben sokat invesztáltak abba, hogy sikeres üzletek szülessenek. „Remélem, hogy a jövőben a két cég közötti gyümölcsöző kapcsolat még tovább erősödik,.”

Az eseményen Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tartott motivációs előadást a kudarcokon való átlendülésről.

A 4iG Ocean Night első rendezvényének sikerén felbuzdulva a vállalatcsoport már a jövő évi eseményt tervezi, amelyen reményeik szerint még több új és régi ügyfelet láthatunk vendégül.

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…