A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

2 keréken a 4iG

A futóversenyek mellett a kerékpározásban is jeleskedtek a 4iG kollégái. Előbb a Balatonkörön és a Tour de Tisza-tó, majd a Crosskovácsi mountainbike versenyen vett részt a 4iG csapata.

A Balatonkörön inkább az élmény, mint az eredmény miatt indultunk és valóban felejthetetlen élményt jelentett a kis csapat összetartása ezen a hosszú, olykor embert próbáló távon.

206 km-t tettünk 14 és fél óra alatt. Hajnali 6 órakor 3 fokban indult a rajt, így az első 2 órában nagyon vártuk a meleg napsugarakat. Amint emelkedett a hőmérséklet, úgy emelkedett a hangulat is. Végig gyönyörködhettünk a szép balatoni tájban, időnként frissítő állomásokat érintve, hogy feltöltődjünk a hátralévő kilométerekre. Délután már egyre fogyott az erő, de a hangulat és egymás segítése, bíztatása végig megmaradt.

2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör

A Tour de Tisza-tó már komoly verseny volt, az indulók többsége profi, vagy legalábbis szenvedélyes kerékpározó.

2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó

A lassú felvezetés után óriási irammal kezdődött meg a verseny, mivel a széles országúton mindenki előre szeretett volna jutni, hogy a Tisza-tó körüli, szűkebb bringaútra a mezőny elejével kanyarodjon fel. Ennek köszönhetően az első kilométereken 50 km/óra volt az élboly segessége. A 4 fős csapatból 2 kollégánk végig tudta tartani az őrületes iramot és az elsők közt ért célba. Mivel itt a csapat eredménye számít, sok múlt a harmadik beérkezőn is. Szerencsére nagyon szép idővel sikerült teljesítenie a távolt, oly annyira, hogy ezzel első helyezéshez juttatta a csapatot!

A Crosskovácsi mountainbike versenyen már indult a 4iG csapata, de a korábbi év tapasztalata csak az igazán megszállottakat bíztatta arra, hogy idén is belevágjon. Az átlagosnál is nehezebbé tette a versenyt a felázott talaj, de végül minden versenyzőnk szerencsésen célba ért, sőt, nagyon szép egyéni eredmények is születtek!

2 keréken a 4iG

Gratulálunk a kollégáknak a szép eredményekhez!

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

Kiemelkedő díjat kapott a 4iG HR-vezetője

A Behaviour HR magazin díjátadóján Gothárdi Ibolya, a 4iG HR igazgatója középvállalati kategóriában elnyerte ”Az év HR vezetője 2020” díjat…

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Lezárult az INNOBYTE felvásárlása

Végleges részvény adásvételi szerződést kötött 4iG Nyrt. az INNObyte Zrt. többségi részesedésének megszerzésére – tette közzé az informatikai nagyvállalat a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT)…

ÚJABB SIKERES VÁLLALATFELVÁSÁRLÁS ELŐTT A 4iG

Újabb sikeres vállalatfelvásárlás előtt a 4iG

Informatikai és adatközpont üzemeltető céggel bővülhet a cégcsoport…