A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

2 keréken a 4iG

A futóversenyek mellett a kerékpározásban is jeleskedtek a 4iG kollégái. Előbb a Balatonkörön és a Tour de Tisza-tó, majd a Crosskovácsi mountainbike versenyen vett részt a 4iG csapata.

A Balatonkörön inkább az élmény, mint az eredmény miatt indultunk és valóban felejthetetlen élményt jelentett a kis csapat összetartása ezen a hosszú, olykor embert próbáló távon.

206 km-t tettünk 14 és fél óra alatt. Hajnali 6 órakor 3 fokban indult a rajt, így az első 2 órában nagyon vártuk a meleg napsugarakat. Amint emelkedett a hőmérséklet, úgy emelkedett a hangulat is. Végig gyönyörködhettünk a szép balatoni tájban, időnként frissítő állomásokat érintve, hogy feltöltődjünk a hátralévő kilométerekre. Délután már egyre fogyott az erő, de a hangulat és egymás segítése, bíztatása végig megmaradt.

2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör

A Tour de Tisza-tó már komoly verseny volt, az indulók többsége profi, vagy legalábbis szenvedélyes kerékpározó.

2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó

A lassú felvezetés után óriási irammal kezdődött meg a verseny, mivel a széles országúton mindenki előre szeretett volna jutni, hogy a Tisza-tó körüli, szűkebb bringaútra a mezőny elejével kanyarodjon fel. Ennek köszönhetően az első kilométereken 50 km/óra volt az élboly segessége. A 4 fős csapatból 2 kollégánk végig tudta tartani az őrületes iramot és az elsők közt ért célba. Mivel itt a csapat eredménye számít, sok múlt a harmadik beérkezőn is. Szerencsére nagyon szép idővel sikerült teljesítenie a távolt, oly annyira, hogy ezzel első helyezéshez juttatta a csapatot!

A Crosskovácsi mountainbike versenyen már indult a 4iG csapata, de a korábbi év tapasztalata csak az igazán megszállottakat bíztatta arra, hogy idén is belevágjon. Az átlagosnál is nehezebbé tette a versenyt a felázott talaj, de végül minden versenyzőnk szerencsésen célba ért, sőt, nagyon szép egyéni eredmények is születtek!

2 keréken a 4iG

Gratulálunk a kollégáknak a szép eredményekhez!

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…