A Microsoftnál az Év Partnere a Humansoft Kft., a 4iG leányvállalata

Híreink

2 keréken a 4iG

A futóversenyek mellett a kerékpározásban is jeleskedtek a 4iG kollégái. Előbb a Balatonkörön és a Tour de Tisza-tó, majd a Crosskovácsi mountainbike versenyen vett részt a 4iG csapata.

A Balatonkörön inkább az élmény, mint az eredmény miatt indultunk és valóban felejthetetlen élményt jelentett a kis csapat összetartása ezen a hosszú, olykor embert próbáló távon.

206 km-t tettünk 14 és fél óra alatt. Hajnali 6 órakor 3 fokban indult a rajt, így az első 2 órában nagyon vártuk a meleg napsugarakat. Amint emelkedett a hőmérséklet, úgy emelkedett a hangulat is. Végig gyönyörködhettünk a szép balatoni tájban, időnként frissítő állomásokat érintve, hogy feltöltődjünk a hátralévő kilométerekre. Délután már egyre fogyott az erő, de a hangulat és egymás segítése, bíztatása végig megmaradt.

2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör 2 keréken a 4iG - Balatonkör

A Tour de Tisza-tó már komoly verseny volt, az indulók többsége profi, vagy legalábbis szenvedélyes kerékpározó.

2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó 2 keréken a 4iG - Tisza-tó

A lassú felvezetés után óriási irammal kezdődött meg a verseny, mivel a széles országúton mindenki előre szeretett volna jutni, hogy a Tisza-tó körüli, szűkebb bringaútra a mezőny elejével kanyarodjon fel. Ennek köszönhetően az első kilométereken 50 km/óra volt az élboly segessége. A 4 fős csapatból 2 kollégánk végig tudta tartani az őrületes iramot és az elsők közt ért célba. Mivel itt a csapat eredménye számít, sok múlt a harmadik beérkezőn is. Szerencsére nagyon szép idővel sikerült teljesítenie a távolt, oly annyira, hogy ezzel első helyezéshez juttatta a csapatot!

A Crosskovácsi mountainbike versenyen már indult a 4iG csapata, de a korábbi év tapasztalata csak az igazán megszállottakat bíztatta arra, hogy idén is belevágjon. Az átlagosnál is nehezebbé tette a versenyt a felázott talaj, de végül minden versenyzőnk szerencsésen célba ért, sőt, nagyon szép egyéni eredmények is születtek!

2 keréken a 4iG

Gratulálunk a kollégáknak a szép eredményekhez!

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

4iG csatlakozott a Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz

Az innovációs és technológiai miniszter által kezdeményezett Magyarországi Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció) célja…

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

Új leányvállalattal és üzletággal bővül a 4iG Nyrt. Az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelentett be…

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

A 4iG-t az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének tagjává választották…