Tanusítványaink

Minőségirányítás

Az 4iG Nyrt. az ISO 9001:2015 értelmében rendelkezik Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenységre vonatkozó tanúsítvánnyal, mely az ügyféligények és az üzleti folyamatok rendszerszemléletű és magas színvonalon való biztosítását igazolja. Az 4iG Nyrt. irányítási rendszere megfelel az ISO 9001:2015 szabvány követelményének.

ISO 9001 Minőségirányítási tanúsítvány
ISO 9001 Certificate
Minőségirányítási politika

Informatikai szolgáltatás-irányítás

A 4iG Nyrt. ISO/IEC 20000-1:2019-es tanúsítványnak megfelelő informatikai szolgáltatás-irányítási rendszerrel rendelkezik. A rendszer az IT szolgáltatóközpont szolgáltatás-portfoliójában meghatározott - ügyfelek számára nyújtott - IT rendszerek üzemeltetési és support szolgáltatásait tartalmazza.

ISO/IEC 20000-1:2019 tanúsítvány
ISO/IEC 20000-1:2019 Certificate

Információbiztonság

Az ISO/IEC 27001:2013 értelmében az 4iG Nyrt. rendelkezik Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenységre vonatkozó információbiztonsági tanúsítvánnyal, mely az üzleti szempontból kritikus információk, az informatikai rendszereik, valamint a kapcsolódó folyamataik biztonságát igazolja üzleti ügyfeleik számára.

ISO 27001 Információbiztonság irányítási tanúsítvány
ISO27001 Certificate
Információbiztonsági politika

Környezetirányítás

A 4iG Nyrt. az ISO 14001:2013-as tanúsítványnak megfelelő környezetirányítási rendszert vezetett be. A rendszer Informatikai eszközök és megoldások kereskedelme, szerviztevékenység, rendszerintegráció, IT üzemeltetés, szoftverfejlesztés, tanácsadás, fővállalkozói tevékenység folyamatait tartalmazza.

ISO 14001 Környezetirányítási tanúsítvány

Jövőképünk és küldetésünk

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

NEMZETKÖZI ELEMZŐHÁZ LISTÁJÁN A 4iG

A londoni Edison Group folyamatosan követi és elemzi a 4iG Nyrt. működését, piaci- és eredményességi kilátásait…

4iG a digitális oktatásért

4iG a digitális oktatásért

A 4iG elkötelezett támogatója a hazai oktatásnak, illetve a digitális oktatás-fejlesztésnek, az idén 25. évfordulóját ünneplő vállalat ezért döntött úgy, hogy támogatóként csatlakozik az Index.hu Iskolatévé adásaihoz…

Az MSZT új ügyfele

Az MSZT új ügyfele

- a minőségirányítás és az információbiztonság-irányítási rendszer tanúsítás területén - a DOTO Systems Zrt.…

4iG menedzsment

Társaságirányítás

részletek
4iG leányvállalatok

Beolvadt leányvállalatok

részletek
4iG díjak, minősítések

Díjak, minősítések

részletek