Axis Rendszerház Kft.

Az Axis Rendszerház Kft. az üzleti intelligencia megoldások, a nagyvállalati rendszerek és a platformfüggetlen fejlesztések megbízható szállítója.

Tevékenységi kör: A vállalat az adattárházak, az üzleti intelligencia és tervező megoldások, valamint a dokumentum- és iratkezelés területére szakosodott. A vállalat szakértője a szabványos és nyitott technológiáknak (relációs adatbázis-kezelők, XML, webszolgáltatások), jártas az elterjedt platformok (Microsoft.Net Framework, Java, Oracle) használatában, valamint a nagyvállalati megoldások.
Emellett a vállalat a szoftverfejlesztés, a számítástechnikai tanácsadás és az informatikai tanácsadás körében nyújt teljes körű szolgáltatást ügyfeleinek. A bankszektorban végzett szolgáltatásai kiterjednek a kötelező jelentési rendszerek és más vevői szoftverek fejlesztésére és kezelésére is.

Célok: Szakembereink folyamatosan azon dolgoznak, hogy ügyfeleink számára komplex, egyedi és a számukra leghatékonyabb megoldásokat szállítsák. Célunk a minőségi és magas színvonalú szolgáltatások folyamatos biztosítása ügyfeleink számára.

Minősítések: ISO 9001:2008 minőségirányítási és ISO 14001:2015 környezetirányítási rendszer és általános NATO beszállítói státusz garantálja a minőségi munkák elvégzését.
Nemzetközi partnerünk a Wolters Kluwer Financial Services' FRSGlobal. Magyarországon mi látjuk el a cég szoftver termékének forgalmazását, illetve helyi adaptációjának fejlesztését.

http://www.axis.hu/hu/

Szeretnék GDPR tanácsadást kérni

Humansoft Kft.

A 25 éves Humansoft Kft. teljes körű informatikai termék- és szolgáltatásportfólióval rendelkezik.

részletek
Mensor3D Kft

Mensor3D Kft.

A Mensor3D Kft., amely a Humansoft Kft. leányvállalata, a 3D technológiák építészetben, gépészetben és kulturális örökség megőrzésében való alkalmazására specializálódott.

részletek