Etikai kódex

Az Etikai Kódex a 4iG cégcsoport vállalatirányítási szabályozásainak szerves részeként jött létre. A Kódex megalkotását az a szándék vezérelte, hogy a 4iG cégcsoport által elfogadott és követni kívánt értékeket, elveket és etikai normákat, valamint a munkavállalóitól elvárt magatartási és viselkedési szabályokat összegyűjtse, és egységes szerkezetben rögzítse.

A Kódex célja, hogy irányelveivel és utasításaival a munkavégzésre vonatkozó szabályoknak való maradéktalan megfelelésre ösztönözze munkavállalóit, szabályozza a munkatársak cégen belüli, illetve külső kapcsolataikban tanúsított magatartását és segítségül szolgáljon egy adott helyzetben az elvárt viselkedés megválasztásához.

A 4iG cégcsoport minden munkavállalójától megköveteli az Etikai kódex ismeretét és a benne lefektetett alapelvek betartását.

Jelen Etikai Kódex kiadásával a 4iG cégcsoport a szélesebb közvélemény számára is kinyilvánítja, hogy üzleti tevékenységét a hatályos törvények és jogszabályok szerint végzi és az etikai normákat be kívánja tartani illetve tartatni.

Letölthető dokumentumok:

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

SAP tanácsadó céget vett a 4iG

Új leányvállalattal és üzletággal bővül a 4iG Nyrt. Az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) jelentett be…

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

Bővül a FINTECH hazai szereplőinek együttműködése

A 4iG-t az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetségének tagjává választották…

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megjelent a Zabbix nyílt forráskódú monitoring rendszerének 4.2-es verziója, amely több hibajavítást illetve új funkciókat tartoga…

4iG menedzsment

Társaságirányítás

részletek
4iG leányvállalatok

Beolvadt leányvállalatok

részletek
4iG díjak, minősítések

Díjak, minősítések

részletek