Axis Rendszerház Kft.

Alapítás: 2001

Beolvadás a 4iG Nyrt.-be: 2018. december

Az Axis Rendszerház Kft. az üzleti intelligencia megoldások, a nagyvállalati rendszerek és a platformfüggetlen fejlesztések szállítójaként vívott ki magának kiváló szakmai nevet.

Tevékenységi köre:

Az adattárházak, üzleti intelligencia, tervező megoldások, valamint dokumentum- és iratkezelés területére szakosodott vállalat beolvadt a 4iG Nyrt.-be. A központi társaságba átemelt portfólióját alkották:

  • szabványos és nyitott technológiák (relációs adatbázis-kezelők, XML, webszolgáltatások) és az elterjedt platformok alkalmazása (Microsoft.Net Framework, Java, Oracle), valamint más nagyvállalati alkalmazások.
  • Emellett a szoftverfejlesztés, számítástechnikai tanácsadás és informatikai tanácsadás körében nyújtott teljes körű szolgáltatásokat.
  • Bankszektori megoldásai kiterjedtek a kötelező jelentési rendszerek és más vevői szoftverek fejlesztésére és kezelésére is.

Tekintse meg új, egységes portfoliónkat, amelybe integráltuk a beolvadt leányvállalatok tevékenységeit is.

Humansoft Kft.

A 25 éves Humansoft Kft. teljes körű informatikai termék- és szolgáltatásportfólióval rendelkezik.

részletek
Mensor3D Kft

Mensor3D Kft.

A Mensor3D Kft., amely a Humansoft Kft. leányvállalata, a 3D technológiák építészetben, gépészetben és kulturális örökség megőrzésében való alkalmazására specializálódott.

részletek