Beolvadt leányvállalatok

Beolvadt leányvállalatok

Beolvadt leányvállalatok

A 4iG Nyrt. volt leányvállalatai az Axis Rendszerház Kft., a HUMANsoft Kft. és a Mensor3D Kft., amelyek a Fővárosi Törvényszék Cégbíróságának Cg.01-10-044993/158 számú változásbejegyző végzése alapján 2019. január 31. napi hatállyal beolvadtak a 4iG Nyrt.-be.

Az integráció hatékonyabb működést és dinamikusabb növekedést tesz lehetővé a szinergiákra is építő vállalat számára. A 4iG Nyrt. továbbviszi és fejleszti korábbi leányvállalatainak elismert magasfokú szakmai értékeit és kompetenciáit; ügyfeleit továbbra is magasszintű hozzáértéssel és odafigyeléssel szolgálja ki.

A 4iG Nyrt. elődjének és az elmúlt évek során beolvadt leányvállalatainak igen szerteágazó szakmai tevékenysége alapozta meg jelenlegi egységes portfóliónkat, amelyet itt megismerhet!

4iG

Az Axis Rendszerház Kft. az üzleti intelligencia megoldások, a nagyvállalati rendszerek és a platformfüggetlen fejlesztések megbízható szállítójaként folytatta tevékenységét.

részletek
4iG

A 30 éves Humansoft Kft. teljes körű informatikai termék- és szolgáltatásportfólióval szolgálta ki ügyfeleit.
 
 

részletek
Mensor3D

A Mensor3D Kft., amely a Humansoft Kft. leányvállalata, a 3D technológiák építészetben, gépészetben és kulturális örökség megőrzésében való alkalmazására specializálódott.

részletek