4iG tevékenységek

  • Projektmenedzsment és szakmai minőségbiztosítás (ICT)
  • Platformfüggetlen, egyedi szoftvertervezés és -fejlesztés
  • Adatbázis- és alkalmazásszerverek üzemeltetése (Oracle, Java)
  • Oracle ERP és CMS rendszerek implementálása és üzemeltetése
  • Oracle ERP és CMS rendszerekhez kapcsolódó fejlesztés
  • ECM megoldások implementálása és üzemeltetése (Microsoft, Oracle, Opensource)
  • Egyedi fejlesztésű dokumentum- és ügykezelő rendszerek fejlesztése
  • Iratkezelő rendszer fejlesztése, értékesítése (Contentum eRecord)
  • Iratkezelési szaktanácsadás

A 4iG Alkalmazásfejlesztés üzletág feladatkörébe tartozik az egyedi szoftvertervezés és fejlesztés, a dokumentum és ügykezelő rendszerek fejlesztése, a közigazgatás szektor kiszolgálására kifejlesztett irat- és dokumentumkezelő rendszer (Contentum) továbbfejlesztése és támogatása, fejlesztési és iratkezelési szaktanácsadás.

Az Oracle és Java alapú fejlesztések mellett újabban Microsoft, PHP és Javascript alapú egyedi alkalmazás-fejlesztések is a tevékenységi körünkbe kerültek. Microsoft SQL adatbázison, .NET keretrendszerben készült egyedi fejlesztésű alkalmazásokat adtunk át a Magyar Posta Zrt. számára a 2013. és 2014. év folyamán; 2015-ben pedig a „Regionális vízügyi, geoinformatikai és monitoring központ létrehozása” projekt keretében az Országos Vízügyi Főigazgatóságon IBM szoftverekkel integrált fejlesztések kivitelezését kezdtük meg.

A 15 éves múltra visszatekintő, a közigazgatás szektor kiszolgálására kifejlesztett irat- és dokumentumkezelő rendszer (KIR, KIR2, Contentum), fejlesztése és támogatása is az üzletág tevékenységi körébe tartozik. Az iratkezelő rendszerek közül elsőként tanúsított Contentum felhasználó között vannak többek között önkormányzatok (XI. kerületi, Marcali önkormányzat), központi közigazgatási szervezetek (Miniszterelnöki Hivatal, Magyar Bányászati és Földtani Hivatal, Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal) és oktatási intézmények (Eötvös Lóránd Tudományegyetem).

A 4iG cégcsoporton belül az Oracle alapú ERP megoldások szállítója az ERP Oracle üzletág. Az elmúlt 10 évben kiemelt ügyfelünk, a MÁV cégcsoport több vállalata számára számos sikeres projekteket valósítottunk meg mind ERP és üzleti intelligencia, mind vasút szakmai területen. 2008-2011 között Oracle R12 HRMS alkalmazásával Központi Személyügyi szolgáltató rendszer bevezetésében vettünk részt a Kormányzati Személyügyi szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ számára és 7200 fő számára implementáltuk a VPOP HR rendszerét.

Az ERP Oracle üzletág 2015-ben elnyerte az MNB Biztonsági Zrt-nél meghirdetett Oracle alapú ERP pénzügyi-számviteli rendszer bevezetését, mely egy új szakmai tevékenység megismerése mellet további lehetőségeket eredményez az ügyfélkapcsolatban és a komplex megoldások kivitelezésében.

Több ügyfelünk évek óta megelégedéssel használja az Oracle EBS modullal integrált 4iG Házipénztár modult.

A 4iG jelenleg az Oracle minősített Gold partnere. Vállalatunk a 2005-ös pénzügyi évben elnyerte az „ORACLE APPLICATIONS SPECIAL AWARD” díját. A 2007-es pénzügyi évben pedig a "Legnagyobb Licencforgalmú Partner" minősítést kapta, mind az alkalmazás, mind a technológiai területen.

Az üzletág cégcsoporton belül együttműködik az Axis Rendszerházzal az általa képviselt Cognos termékek és az Oracle EBS rendszerek integrációjában, az üzleti intelligencia területen megvalósítandó komplex megoldások kivitelezésében.

Szeretnék GDPR tanácsadást kérni

4iG leányvállalatok

Leányvállalatok

részletek
4iG díja, minősítések

Díjak, minősítések

részletek