A 4iG a teljes IT életciklushoz biztosít üzleti értéket és megtérülést

A 4iG Nyrt. jogelődjét 1990-ben magyar szakemberek alapították egyedi szoftveralkalmazások fejlesztésére. Az elmúlt közel 30 év során, a magyar tulajdonú társaság meghatározó szereplővé vált a hazai informatikai szektorban. A vállalatot 2004-ben vezették be a Budapesti Értéktőzsdére. Az azóta végrehajtott akvizíciók jelentősen bővítették a cég tevékenységi körét, termékeinek és szolgáltatásainak kínálatát. 2018. decemberében a 4iG integrálta leányvállalatait a hatékonyabb és körültekintőbb működés, illetve a további dinamikus növekedés érdekében.

Az elismert innovatív szakmai társaságokkal együttműködő IT-nagyvállalat iparági integrátori szerepe mára megkérdőjelezhetetlenné vált, amely révén a teljes hazai- és nemzetközi nagyvállalati szektor, valamint a közszféra számos területén is jelen van szolgáltatásaival és fejlesztéseivel.

A 4iG innovatív megoldásaival a testre szabott és egyedi igényektől a komplex megrendelői elvárásokig képes megfelelni a piaci követelményeknek, mindenkor elsődlegesen szem előtt tartva az ügyfél igényét.

A rohamtempóban digitalizálódó világunkban az oktatás, az egészségügy, a közigazgatás és a mérnöki területeken is megbízható partner a 4iG. Az informatikai nagyvállalat emellett a termelőipar, a gyógyszergyártás és a szolgáltató ipar, valamint a légiközlekedés területén rendelkezik kimagasló referenciákkal.

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megújult a Zabbix, a 4iG IT Távfelügyelet szolgáltatási platformja

Megjelent a Zabbix nyílt forráskódú monitoring rendszerének 4.2-es verziója, amely több hibajavítást illetve új funkciókat tartoga…

Az év felfedezett partnere

Az év felfedezett partnere

Az Oracle fejezte ki elismerését felénk HOUG 2019 Innovation & Inspiration elnevezésű rendezvényén.

IT Biztonsági hírek – átverések, sérülékenységek, ransomware támadások

IT Biztonsági hírek – átverések, sérülékenységek, ransomware támadások

Aktuális válogatásunkból tájékozódhat, mennyire sokrétű fenyegetéseknek van kitéve minden vállalati hálózat és adatvagyon…

4iG leányvállalatok

Beolvadt leányvállalatok

részletek
4iG díja, minősítések

4iG tevékenységek

részletek