A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

nyertes ajánlatként történő kihirdetésről

A 4iG Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1037 Budapest, Montevideo u. 8., cégjegyzékszáma: 01 10 044993, a továbbiakban: 4iG Nyrt.) ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, valamint a pénz- és tőkepiac szereplőit, hogy a MÁV Magyar Államvasutak Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 54-60.) által kiírt „Keretmegállapodás a MÁV Zrt. vagyonvédelmi rendszereinek telepítésére, üzemeltetésére, karbantartására és javítására” megnevezésű, uniós, nyílt eljárás keretében lefolytatott közbeszerzési eljárás során nyertes ajánlatként a 4iG Nyrt. ajánlata került kihirdetésre.

A projekt célja:

MÁV országos lefedettség tekintetében biztonságtechnikai, térfigyelő, behatolásjelző és beléptető rendszerek kiépítése, meglévő rendszerek időszakos és rendszeres karbantartása, hibajavítása.

A MÁV Zrt-nél tervezett egységes kártyás beléptetés kiépítésének támogatására a meghatározott beléptetési pontokon kártyás beléptető rendszerek telepítése, egyéb rendszerek konfigurálása és integrálása a már meglévő helyszíni, területi, illetve központi rendszerekbe. Szükség esetén önálló hálózati infrastruktúra telepítése, majd annak illesztése a MÁV intranet hálózatához a már meglévő rendszerek és biztonsági berendezések zavartatása nélkül.

A keretmegállapodás időtartama 36 hónap, amely további 12 hónappal meghosszabbítható, amennyiben a keretösszeg a 36 hónapos időtartam alatt nem merül ki.

Az ajánlat értéke: 900 000 000,-Ft + ÁFA.

A szerződéskötési moratórium lejáratának napja: 2019. 07. 30.

Budapest, 2019. július 22.
4iG Nyrt.

Letölthető fájlok:

4iG

A 4iG Nyrt. egyéb tájékoztatása

Szavazati jogok és az alaptőke nagysága a 4iG Nyrt.-nél 2020. október 31-én…

részletek
4iG egyéb tájékoztatás

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

Saját részvény állomány változása…

részletek
4iG Szavazati jogok

A 4iG Nyrt. rendkívüli tájékoztatása

az INNObyte-csoport többségi tulajdonának megszerzése…

részletek